València Mar renova la seua aliança amb el València Boat Xou

El port esportiu valencià és un dels patrocinadors del certamen des de l’any 2018.

València, 25 d’agost de 2022. – València Mar renova la seua aliança amb el València Boat Xou, convertint-se, per quart any consecutiu, en patrocinador del certamen, que celebrarà la seua 14a edició del 28 d’octubre a l’1 de novembre, amb l’organització conjunta de Fira València, la Unió d’Empreses Nàutiques i La Marina de València, que és també seu del certamen.

“Des del seu primer any de vida, València Mar va apostar per donar suport a la celebració del València Boat Xou, un esdeveniment organitzat per i per al sector nàutic, que any rere any reafirma el seu posicionament com una de les principals cites del Mediterrani. Compartim molts valors amb València Mar el que ens ha portat a recórrer junts un camí de creixement molt prometedor”, assegura Eduardo Gil, director del València Boat Xou.

Situada a pocs metres de la platja i a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat, València Mar és una marina gestionada per una de les empreses més destacades del sector, responsable de la gestió de ports esportius de referència al Mediterrani espanyol com a Port Portals a Mallorca o Marina Vela a Barcelona. La dàrsena compta amb una atractiva oferta d’amarraments amb fingers d’alta qualitat i una immillorable relació preu/qualitat, que podran conéixer de primera mà els visitants del saló nàutic valencià.

En els seus quatre anys d’història, el port esportiu ha consolidat el seu creixement, i compta amb 450 embarcacions amb base permanent, la qual cosa suposa un 90% d’ocupació, i amb un 55% d’armadors estrangers. A més, aquesta marina privada acull ja a trenta empreses relacionades amb el sector de la nàutica i l’hostaleria, que la converteixen en un atractiu espai d’oci amb una àmplia oferta d’activitats esportives, restauració i serveis de manteniment i reparació per a embarcacions.

Les instal·lacions de València Mar poden rebre embarcacions des de 8 fins a 120 metres d’eslora, sent la comoditat dels amarristas un dels seus trets diferencials. Mostra d’això és el servei d’amarraments amb “finger” que permet realitzar maniobres d’atracada i desatracada molt més segures i accessibles. Entre els seus serveis, la marina compta també amb pàrquing cobert, electricitat fins a 600 amps, Wifi, Internet per cable, recollida de residus, marineria els set dies de la setmana, bugaderia, platja artificial, bars i botigues, que l’han convertida en un espai en creixement a la disposició de la ciutat de València.

Nous projectes i activitats
En línia amb la seua estratègia de creixement, València Mar inaugura 2022 amb nous projectes com la creació del Club de Vela València Mar, que servirà de suport en el desenvolupament de les activitats esportives que se celebren en l’espai, com el Winter Camp i l’esdeveniment del Circuit Europeu de la classe 69F.

La marina també entra també de ple en els circuits internacionals de vela i, acollirà l’últim cap de setmana de novembre una regata de la classe Windsurfer -modalitat de taules “vintage” – que està creixent exponencialment en els últims anys. També farà costat al regatista Juan Merediz en el seu repte personal de preparar-se per a la regata Global Solo Challenge, que donarà principi al setembre de 2023.

SUP, busseig, caiac fishing, esdeveniments nàutics corporatius per a empreses o navegació amb moto d’aigua, són algunes de les activitats que es desenvolupen en el port esportiu, i que conviuen amb esdeveniments com el Concurs de Paelles Marinera, la Floating Party, l’Oktober Fest, la neteja de fons marins i les exposicions de pintura en Valparaiso.

Espais amb qualitat de vida i sostenibilitat
El creixement de València Mar està igualment alineat amb el compromís amb la sostenibilitat, tant en mobilitat, com en accions de neteja i reducció de residus. En aquest sentit, la marina ha posat en marxa el programa “Eco València Mar”, basat en tres eixos: gestió de residus i neteja, reducció del consum i conscienciació mediambiental, amb les accions de neteja com una altra de les apostes fortes del port esportiu.

Desplaça cap amunt