La presència d’expositors internacionals recupera protagonisme en Iberflora

La pròxima edició d’Iberflora, que se celebrarà del 4 al 6 d’octubre en Fira València, tindrà un marcat caràcter internacional gràcies a la gran representació d’expositors de tot el món, el contingent dels quals se situa ja en el 20% del total.
El nombre d’expositors internacional registra un notable augment respecte a altres anys, un creixement que està liderat per Itàlia, Països Baixos, Portugal i França. La fira de referència de planta i flor, tecnologia i bricojardín comptarà, en particular, amb destacades empreses italianes que ja han confirmat la seua presència, entre les quals es troben Lambo SRL (planteristes), Italiana Terricci (productors de substrats), TeraPlast (tests), Piante Faro (planteristes) o la cooperativa de productors Corsorzio Ortovivaisti Pistoiesi.
Així mateix, en Iberflora New Generation seran presents expositors de Bèlgica, Corea del Sud, els EUA, l’Índia, Kenya, l’Equador, Lituània o Polònia. Cal recordar que entre expositors nacionals i internacionals la participació de noves empreses s’ha incrementat en un 17%, amb més de mig centenar de signatures que acudiran per primera vegada a la fira. A més, el 98% de les quals van ser presents ja han confirmat que tornaran amb els seus estands i novetats a Fira València.
Iberflora New Generation serà una nova experiència en el sector verd, ja que la pròxima edició comptarà amb més espais temàtics, trobades de formació i molt networking. A això cal sumar que l’organització de la fira està preparant diferents punts d’interés en cadascun dels pavellons que convertiran aquesta fira en un vertader Trade Xou.

Scroll to Top