Els grans grups europeus líders en el sector Decoració prenen protagonisme en Hàbitat

El certamen dona la benvinguda per primera vegada com a expositors a tres dels més importants grups europeus del sector: Eichholtz, EDG i Athezza. A més, comptarà amb la participació de signatures espanyoles d’aquest sector com Vical, Thai Natura, Denzzo, Kiare o G.Deco.

València, 27 de juliol 2022.- El sector de Decoració serà un dels grans protagonistes de la pròxima edició de Feria Hábitat Valencia, que se celebrarà del 20 al 23 de setembre en Feria Valencia i al costat de les cites d’Espai Cuina SICI i Home Tèxtils Premium by Textilhogar. Aquest sector és un dels segments que més han propiciat el fort creixement en l’oferta expositiva de la cita de setembre d’Hàbitat en créixer tant en aparador com en superfície expositiva.

En aquest sentit, Hàbitat donarà la benvinguda per primera vegada en la seua història en la seua oferta expositiva a tres dels grans grups europeus d’aquest sector. Es tracta d’operadors amb un ‘portfolio’ de productes molt ampli i que abasten pràcticament tots els segments per a la decoració de la llar.

És el cas del gegant holandés Eichholtz, que nodreix amb els seus productes als principals distribuïdors i botigues europees del sector, habitual en els grans certàmens mundials de l’hàbitat i que, per primera vegada, s’estrena a Espanya triant a Fira Hàbitat València per a tal fi.

A més, també estarà exposant l’ensenya italiana EDG (Enzo de Gasperi), un dels màxims exponents de la sofisticació amb segell italià i que se singularitza per la seua aposta pels detalls ‘luxury’. També estarà en Hàbitat per primera vegada.

Igual que la signatura especialitzada en ambients amb un toc rústic, ètnic i amb uns certs tocs ‘chic’, Athezza. Originària del sud de França disposa de més de 2500 referències en el seu catàleg i també estarà aquest setembre en Feria Hábitat Valencia a la disposició dels milers de professionals que s’esperen en Fira València.

Àmplia presència dels líders espanyols

La confirmació d’aquestes i altres empreses europees en l’aparador d’Hàbitat serà el complement perfecte a la ja de per si mateix àmplia oferta d’empreses espanyoles del sector de Decoració, que participen en Feria Hábitat Valencia amb una entitat pròpia i amb el potencial del seu catàleg més renovat.

D’elles, destaquen signatures que són referència en el sector i que nodreixen les principals botigues del nostre país i de mercats internacionals en ambients de disseny i contemporanis. Es tracta, entre altres més, de signatures com Vical Home, Thai Natura, Denzzo, Kiare i G.Deco.

Novetat: Pavelló N2P2

Totes elles se situaran en l’espai exclusiu del Pavelló N2P2 del Nivell 2 de Fira València i serà una de les grans novetats que prepara Feria Hábitat Valencia per a una edició que es preveu històrica per la gran afluència d’expositors, els milers de professionals visitants que s’esperen, la confluència amb les fires dels sectors de moble i equipament de cuina i tèxtils per a la llar, contract i decoració, així com la celebració de la València Capital Mundial de Disseny 2022.

Feria Hábitat Valencia és la principal fira de l’hàbitat ‘made in Spain’ i s’ha posicionat ja com el certamen més representatiu, internacional i influent del sector al nostre país, amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En la seua última edició, va acollir un total 32.796 visitants professionals, un 15% dels quals procedents de 70 països.

Hàbitat ha obert ja el registre gratuït d’entrades per a professionals de l’hàbitat, que poden descarregar-se ja el seu accés directe a la fira a través del següent enllaç: https://n9.cl/13a20

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Scroll to Top