Qui som?

Fira València ofereix el millor marc per a conjugar la celebració d’esdeveniments nacionals i internacionals en un entorn que anima a gaudir del clima i la gastronomia.

Amb un segle d’existència, és el recinte organitzador d’esdeveniments més antic d’Espanya (1917). Disposa de la superfície d’exposició més gran d’Espanya i és una de les deu més grans del món amb una superfície total superior als 230.000 metres quadrats.

Fira València ofereix la possibilitat de celebrar fires, convencions, congressos, seminaris, reunions, concerts i tot tipus d’esdeveniments, amb capacitat de fins a 20.000 persones, i arriba al centenar d’esdeveniments nacionals i internacionals, que atrauen un milió de visitants de tots els racons del món.

Fira València és cofundadora de la UFI – The Global Association of the Exhibition Industry -, membre d’EMECA – European Major Exhibition Centres Association -, d’AFIDA – Asociación Internacional de Ferias de América, i AFE – Asociación Ferias Españolas-. A més, pertany a ICCA – International Congress and Convention Association -, a AIPC – Asociación Internacional Palacio de Congresos -, i a APCE – Asociación Palacio de Congregos Española.

 

Tens un esdeveniment que organitzar?

Posa't en contacte amb nosaltres
¿Estas On Fire?
Desplaça cap amunt