València dona el bocinazo d’eixida a la 14a edició del “València Boat Show”

València, 28 d’octubre de 2022. –
El “València Boat Show “, saló nàutic de València, ha donat hui el bocinazo d’eixida a la seua 14a edició, que se celebra fins a l’1 de novembre en La Marina de València. Una jornada càlida i assolellada ha donat la benvinguda als centenars de visitants que s’han acostat al port històric de la ciutat a descobrir l’oferta del certamen, que en 14 edicions ha aconseguit consolidar-se com una de les principals cites nàutiques del país i un potent generador de negoci per al territori, demostrant ser un saló de presa de decisions i venda.

Durant cinc dies, del 28 d’octubre a l’1 de novembre, els visitants podran trobar embarcacions d’entre 4 i 16 metres d’eslora, incloent grans èxits de drassanes internacionals i novetats de 2023, amb preus que oscil·len entre els 9.500 i els 1.786.000 euros, així com una gran oferta de complements, motors, veles, acastillaje, serveis, amarraments i accessoris.

Quant a l’oferta d’activitats, el saló nàutic ofereix plans per a tota la família que van des de passejos en veler, tallers de rem, surf o reciclatge de residus marins, exhibicions d’artefactes de navegació, classes de SUP, xarrades i concerts.

La preocupació per l’impacte mediambiental i l’aposta per la innovació també queden reflectides en el creixement, any rere any, del nombre d’embarcacions i motors elèctrics, solucions i accessoris enfocats a generar un menor impacte mediambiental.

Inauguració a la marinera
Al més pur estil nàutic, el sotssecretari de la Conselleria d’Economia Sostenible, Comerç i Treball, Natxo Costa; el director general de “Feria Valencia”, Enrique Soto; el director general adjunt de la Marina de València, Evarist Caselles; la presidenta de la Unió d’Empreses Nàutiques (UEN), Isabel Gil; la presidenta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Eva Blasco García, i el director del València Boat Xou, Eduardo Gil, entre altres autoritats i representants institucionals, han fet sonar la botzina d’eixida del certamen.
“València és una ciutat marinera, sempre ho ha sigut, i ara que tenim aquest magnífic espai que és La Marina de València i l’entrada de “Feria Valencia” en l’organització, tenim un saló que s’està convertint en referent estatal. Aquesta edició apunta a molt bons números d’assistència i de volum de negoci, que permetrà que el saló consolide i que puguem afrontar les pròximes edicions amb garantia d’èxit”, ha assegurat el sotssecretari autonòmic.

Bolcat amb el disseny
Amb motiu de la capitalitat valenciana del disseny, el certamen ha volgut posar en valor la labor d’arquitectes, dissenyadors i interioristas en la construcció d’embarcacions, a través d’una sèrie de trobades impulsades per la Marina de València i World Design Capital València 2022. El primer d’ells, celebrat en Espai La Marina de València, ha comptat amb la participació d’Alejandra Gandia-Blasco, directora de màrqueting i disseny de la coneguda signa Gandia Blasco. Uns altres dels rostres que passaran aquests dies pel “València Boat Show ” són Pepe Cosín, interiorista i degà del Col·legi d’Interioristas de la Comunitat, o Arturo Català, especialista en disseny i interiorisme nàutic i ex director de l’EASD València.
La música en directe de The New Classics, ha posat el tancament a la jornada d’inaugural d’un “València Boat Show “que anticipa una gran afluència de visitants al llarg dels pròxims dies, coincidint amb el Pont de Tots els Sants.

Scroll to Top