Les grans marques confirmen la seua presència en Cevisama

Les grans marques ja han confirmat la seua presència en la pròxima edició de Cevisama. Es tracta de referents com Peronda, Baldocer, Keraben, Grup STN, Aparici, Apavisa, Poalgi, Acquabella, Visobath, Vidres, Esmalts, Smalticeram, Sigmadiamant, Chumillas Technology o Macer. En total, han tancat ja la seua participació més de 300 empreses, la qual cosa suposa la confirmació certa del 70% dels expositors habituals del certamen.


Així, la fira del sector ceràmic líder a Espanya, que obrirà les seues portes del 27 de febrer al 3 de març de 2023, comptarà amb 8 pavellons. Tota l’oferta ceràmica, d’equipament de bany i pedra natural serà present, així com les últimes tendències en disseny, tecnologia, innovació i construcció sostenible.
Totes elles confien en Cevisama com a plataforma comercial i com la gran fira del sector ceràmic i d’equipament de bany espanyol. No en va, Cevisama continua sent l’altaveu i el millor aparador per a la indústria ceràmica i de bany i compleix 39 edicions portant el Made in Spain a tots els racons del món.
“A més, per a la pròxima edició, i gràcies al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, invertim un milió d’euros en la més potent acció promocional de la nostra història, en la qual estem convidant a milers de compradors VIP de països objectiu del sector; aquesta iniciativa complirà amb escreix les expectatives de compradors per a totes les empreses del sector ceràmic i de bany que participen en la fira”, assegura Carmen Álvarez, directora de Cevisama.


Entre els compradors convidats ja seleccionats destaquen distribuïdors espanyols i els principals distribuïdors de mercats exteriors en els quals la ceràmica té important presència o gran potencial de creixement, així com professionals del canal contract que són destacats prescriptores de producte i promotors de projecte.

Scroll to Top