Tesla tria Fira València per lliurar els seus cotxes als nous clients

  • La multinacional nord-americana realitza aquests dies al recinte firal el lliurament de noves unitats a clients de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears.
  • Tesla ha escollit Fira València per l’amplitud, polivalència i connexió amb els principals nusos de transport de les seves instal·lacions

València, 24 set 2021.- Fira València és escenari aquests dies del lliurament de noves unitats de Tesla a compradors de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears. Fira València ha adaptat part de les seves instal·lacions per acomodar els últims models d’aquesta companyia, pionera en l’àmbit de la mobilitat elèctrica.

Tesla ha escollit les instal·lacions de Fira València amb l’objectiu de realitzar el lliurament d’aquests nous vehicles de la forma més ràpida i eficient. De fet, l’ensenya nord-americana ha valorat de forma molt positiva la polivalència, amplitud i ràpida disponibilitat de les instal·lacions de Fira València per acollir de forma totalment segura aquests cobejats vehicles.

A més, Fira València ha posat a disposició de Tesla la millor ubicació tant per a l’aparcament i resguard d’aquestes unitats com per a la recepció i lliurament de claus als nous propietaris d’aquests models. Cal recordar, a més, la forta vinculació de Tesla amb Fira València ja que des 2017 participa ininterrompudament en l’edició de desembre de la Fira de l’Automòbil de València, sent l’únic certamen d’aquestes característiques en què Tesla participa.

Scroll to Top