Iberflora celebra el seu 50 aniversari de l’5 a el 7 d’octubre en Fira València

La fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i Bricojardí torna amb molta força i tot el suport sectorial i institucional. A un mes de la seua celebració, Iberflora compta ja un gran nombre d’expositors, el que es tradueix en un aparador comercial potent, digne de l’50 aniversari de la fira més important de el sector a Espanya.

València, 13 de setembre 2021.- Iberflora, Fira Internacional de Planta i Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí, celebra aquest any el seu 50 aniversari en una edició molt potent i feta amb molta il·lusió, que arriba després de dos dels millors exercicis que ha tingut el sector en els últims anys.

La cita tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d’octubre de 2021 a Fira València i tornarà a celebrar-se al costat de Ecofira, fira internacional de les solucions mediambientals i les energies. En el seu 50 aniversari, Iberflora omplirà quatre pavellons i tindrà un aparador comercial molt potent en el qual estaran presents empreses de tot el sector: tecnologia, planta, floristes, Bricojardí, associacions, etc. A més, aquest any s’incorporen 40 expositors nous, dels quals 19 són estrangers.

Comptarà, a més, amb un programa ambiciós en el qual es parlarà sobre temes candents en l’actualitat com són la biodiversitat, les Greencities, la tecnologia, el reg i la gestió de l’aigua o els horts urbans.

Així, a un mes de la seva celebració, Iberflora compleix objectius i suma tots els suports institucionals i sectorials, tant d’empreses com d’associacions, de centres de jardineria i paisatgisme, etc. i es converteix, un any més, a la fira de tots i en el lloc en el qual trobar-se i tornar a veure de nou.

La manca de planta al mercat europeu durant l’exercici anterior certifica la necessitat i la presència de comprador estranger. Així, Iberflora serà el lloc idoni per fer negoci. De fet, ja s’han pre registrat un 23% més de visitants que l’any 2019 i han confirmat la seva presència compradors internacionals. Tots ells podran accedir a la llista d’expositors i tancar reunions a través de l’agenda B2B del web i l’app de Fira València.

  • info

www.iberflora.com

Desplaça cap amunt