Fira València serà seu de l’Smart Mobility València, que convertirà la Comunitat Valenciana a la centre europeu de la mobilitat

  • Més de 40 empreses ja han confirmat la seva presència a la part expositiva, mentre que més de 30 centres de recerca i universitats, al costat d’altres companyies mostraran les seves capacitats tecnològiques i casos d’èxit.
  • L’objectiu de l’Smart Mobility València consolidar-se com un esdeveniment anual referent en mobilitat i un punt de trobada europeu.

València, 27 de setembre de 2021.- Convertir la Comunitat Valenciana a la seu europea de la mobilitat sostenible i intel·ligent a través de la mostra de totes les capacitats tecnològiques, productives i innovadores. Aquest és el principal objectiu que persegueix el certamen Smart Mobility València, un esdeveniment que tindrà lloc el proper 14 d’octubre a Fira València i que comptarà amb un espai expositiu i amb un programa de casos d’èxit i ponències.

La inauguració d’aquest acte comptarà amb la presència de l’conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Ocupació de la Generalitat Valenciana, i de la presidenta de AVIA, Mónica Alegre.

Smart Mobility València, organitzat pel Mobility Innovation València i el Clúster d’Automoció de la Comunitat Valenciana, compta amb el suport de Fira València, l’Agència Valenciana de la Innovació i la Generalitat Valenciana. A més, col·labora REDIT, Innotransfer i Missions València 2030.

Per la seva banda, Startup València col·labora d’una manera activa dinamitzant aquesta jornada entre les seves empreses amb l’objectiu d’incorporar l’ecosistema més emprenedor a Smart Mobility València.

Cita per al coneixement sobre mobilitat:

Aquesta trobada vol reunir en un mateix espai tots els productes i tecnologies més innovadores relacionades amb la mobilitat de la mà d’empreses consolidades, però també els desenvolupaments de startups i empreses emergents que estan aportant solucions noves. Per completar el panell de propostes, Smart Mobility València reunirà també a centres tecnològics i centres d’investigació de les universitats valencianes que podran exposar les seves capacitats i propostes. A més, les empreses i institucions estan convidades a plantejar reptes i buscar entre els ponents i expositors respostes empresarials i industrials.

En aquest sentit, ja està confirmada la presència de més de 40 empreses de mobilitat i automoció que exposaran els seus productes i serveis en la fira. A més, s’han rebut més de 30 capacitats tecnològiques i casos d’èxit d’instituts tecnològics, centres de recerca, universitats i empreses. Segons els organitzadors, l’objectiu de l’Smart Mobility València és que es consolidi com un esdeveniment anual referent en mobilitat i un punt de trobada europeu.

La gerent de l’Mobility Innovation València, Jackie Sánchez-Molero ha volgut destacar que “aquesta trobada busca mostrar les capacitats tecnològiques de la Comunitat Valenciana en relació amb la mobilitat sostenible, intel·ligent i integradora. L’objectiu de l’MIV, i per tant d’aquesta trobada, és unir esforços i mostrar el treball que des de diferents àrees de coneixement i empresarials s’està desenvolupant “. “D’aquí -continua Sánchez-Molero- que tinguem un espai per a les empreses perquè puguin mostrar la realitat del que estan fabricant i que ja es pot integrar en els circuits de mobilitat; però que també, hi hagi espai per a projectes, demostradors, casos d’èxit i reptes que han d’anar materialitzant-se en breu “.

Per la seva part la presidenta de l’Clúster d’Automoció de la Comunitat Valenciana, Mónica Alegre “ha confirmat la voluntat de l’MIV per unir les capacitats productives i innovadores, l’ecosistema investigador i l’entramat d’empreses emergents i startup del territori valencià”

Mobility Innovation VLC

El Mobility Innovation València és un projecte estratègic que té per objectiu convertir la Comunitat Valenciana en un pol d’innovació en mobilitat intel·ligent i sostenible, a través de la coordinació de capacitats i suport a les empreses per fomentar les iniciatives en mobilitat

El MIV ha comptat amb el suport de la Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.

Desplaça cap amunt