Sostenibilitat, eficiència energètica i materials respectuosos: així serà Cevisama Build, la marca més eco de Cevisama

El certamen de referència del sector llança un nou espai de cara a la seua pròxima edició, que se celebrarà del 27 de febrer al 3 de març en Feria Valencia. Cevisama dona resposta així a aquest nou model que està agafant força i que amplia dia a dia la seua demanda, en el qual s’exposaran solucions de construcció sostenible.
València, 21 juliol 2022.- Materials i tècniques que pensen en el medi ambient a curt i llarg termini, eficiència energètica, sostenibilitat, disseny. Aquests conceptes tenen cada vegada més pes en la construcció i estan agafant molta força en les empreses del sector. Ser eco és important i des de Cevisama s’ha volgut donar resposta a l’alta demanda que està tenint la construcció sostenible de la mà d’un nou espai anomenat Cevisama Build.
Tradicionalment, el sector de construcció estava representat en Cevisama a través d’una xicoteta mostra de materials d’unió i eines de tall per a les rajoles ceràmiques. En Cevisama 2023 es fa un pas més i es llança aquest nou concepte de solucions constructives que completa l’oferta expositiva del certamen.
Instal·lacions MEP, BIM, sistemes constructius, materials de construcció sostenible, domòtica, útils diamantats, aïllaments tèrmics i acústics, ventilació o façanes són només alguns dels perfils que mostraran la seua oferta en Cevisama 2023 del 27 de febrer al 3 de març. Empreses de construcció sostenible com Danosa, Fila – Surface Care Solutions, Chova, Cemher o Revestech ja han confirmat la seua participació en Cevisama Build, així com la companyia experta en climatització Zehnder Group Iberica.
Ponències ecosostenibles i noves vies de negoci
Aquest aparador comercial que amplia els continguts dirigits al canal de l’arquitectura, la construcció i la prescripció anirà acompanyada d’un programa de ponències entorn de la sostenibilitat i a la bioconstrucció. Experts del sector reflexionaran sobre la situació actual d’aquest mercat i debatran la importància de fer front activament al problema mediambiental. A aquesta iniciativa se li sumarà, a més, el lliurament de premis a la sostenibilitat.
D’aquesta manera, Cevisama Build aprofitarà les sinergies que aquesta indústria manté amb el sector ceràmic i l’equipament de bany i atraurà a un nou perfil de visitant enfocat a la construcció com són promotors o constructors, fidelizando a uns altres que busquen alternatives més sostenibles com poden ser els arquitectes o els dissenyadors.

Més informació:
cevisama.com

Desplaça cap amunt