El poder de compra del mercat francés es bolca en la pròxima edició d’Hàbitat

La cita de setembre confirma la visita dels grups de compra de mobles més importants de França, entre ells signatures tan rellevants com Conforama, But França, Zeeloft o Mes Meubles.

França és el primer mercat de destí de les exportacions espanyoles de mobles, amb prop de 350 milions d’euros en els cinc primers mesos de 2022.

València, 25 de juliol 2022.- Bienvenue à Hàbitat! Feria Hábitat Valencia donarà la benvinguda en la seua pròxima edició a un important grup d’empreses i grups de compra francesos, que han confirmat la seua presència en la cita que se celebrarà del 20 al 23 del pròxim mes de setembre en Feria Valencia. I és que els principals grups de compra i distribució de mobles del país veí han triat Feria Hábitat Valencia per a proveir-se de cara a les pròximes campanyes comercials en un mercat que cada any supera els 13.000 milions d’euros en vendes.

En aquest sentit, està tancada la visita de grups líders com Conforama, ensenya de referència en tot el mercat europeu, igual que la xarxa de botigues But France, una potent ensenya d’equipament per a la casa amb més de 300 grans magatzems i punts de venda en tot el territori gal.

A més, també estaran en Hàbitat els responsables de compra d’ensenyes com Zeeflot, especialitzat en moble contemporani d’excel·lent relació qualitat – preu així com el conglomerat Mes Meubles, amb implantació en el negoci de venda en línia de mobles i complements per a la llar.

En total, seran més d’un centenar les grans companyies i grups de compra francesos que estan confirmant durant aquests dies la seua visita a Hàbitat, la qual cosa catapulta a la cita de Fira València com una referència per als professionals gals del sector.

El primer destí de les exportacions espanyoles

No debades, França és el primer destí de les exportacions de mobles, amb notable diferència respecte a la resta de mercats. Segons les últimes xifres aportades per l’ICEX, les exportacions espanyoles de mobles van aconseguir els 349’3 milions d’euros en els cinc primers mesos de l’any, la qual cosa va suposar un increment del 1’7% respecte al mateix període de l’any anterior.

Del total de les exportacions espanyoles de moble, destaca el protagonisme de les empreses de la Comunitat Valenciana, amb quasi un terç del total de les vendes al país veí. De fet, les empreses valencianes van exportar prop de 90 milions d’euros durant aquest període de temps, la qual cosa suposa un 9’3% de creixement respecte a 2021.

Feria Hábitat Valencia és la principal fira de l’hàbitat ‘made in Spain’ i s’ha posicionat ja com el certamen més representatiu, internacional i influent del sector al nostre país, amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En la seua última edició, va acollir un total 32.796 visitants professionals, un 15% dels quals procedents de 70 països.

Hàbitat ha obert ja el registre gratuït d’entrades per a professionals de l’hàbitat, que poden descarregar-se ja el seu accés directe a la fira a través del següent enllaç: https://n9.cl/13a20

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt