Republic Of Gamers i NVIDIA conjuminen forces per a portar el torneig més urbà, el #ROGValorantREFLEXChallenge

● Ja estan obertes les inscripcions al torneig fins al 25 de juny
● El torneig unirà Valorant i el freestyle amb la presència d’artistes FMS internacionals com Tirpa, Soen, Mr. Ego i Hander
● La fase presencial tindrà lloc en DreamHack València 2022

València, 15 de juny de 2022.- ROG (Republic Of Gamers) i NVIDIA llancen el torneig ROG Valorant REFLEX Challenge per a celebrar la seua presència en DreamHack València 2022, el major festival de videojocs i oci digital a Espanya i part del circuit internacional més important del món, on comptaran amb la presència de professionals del món freestyle de capçalera de FMS i alguns dels pro players amb més talent del territori competitiu de Valorant, a més de zona expo amb els últims models de ROG, tallers sobre l’última tecnologia NVIDIA i sobretot, molt gaming!

Les inscripcions per al ROG Valorant REFLEX Challenge comencen a partir de hui dia 15 de juny i s’estendran fins el pròxim dia 25 de juny, quan es disputarà el classificatori en línia amb format 1vs1 on es decidirà els aspirants al torneig, que tindran passe directe als playoffs presencials del ROG Valorant REFLEX Challenge en DREAMHACK, on tots els classificats s’enfrontaran en diverses rondes per a formar els equips finalistes que disputaran el ROG Valorant REFLEX Challenge. Els equips formats s’enfrontaran els dies 2 i 3 de juliol en unes finals on estaran capitanejats per autèntics professionals del competitiu de Valorant.

Juan Carlos González, PR Manager per a NVIDIA Ibèria, explica que: “Organitzar una competició de la mà de DreamHack i ASUS ROG és una fantàstica oportunitat per a acostar i explicar els beneficis de les nostres tecnologies per al joc competitiu. NVIDIA Reflex permet reduir la latència per a així millorar la resposta en situacions on es requereix molta rapidesa i que poden decidir la victòria”.

Els guanyadors de la trobada tindran l’oportunitat si es fes amb l’autèntic equipament dels professionals del món gaming, els portàtils d’ASUS ROG de la sèries STRIX G. Uns portàtils dissenyats i pensats per al gamer més competitiu. Autèntiques bèsties de combat amb un disseny audaç i un rendiment òptim capaços si es fes amb qualsevol mena de competició, i és que per a aquesta mena d’esdeveniment, no podria haver-hi un altre producte més indicat.
“Després de tants mesos tancats, tornar a reunir jugadors, aficionats, professionals i a més, en un nou entorn urbà, amb el gaming i el freestyle com ‘core’, és una cosa que tots teníem ganes de dur a terme. És en competicions com aquesta on ASUS ROG, de la mà dels jugadors, pot mostrar la potència dels seus equips i demostrar com marquen la diferència en l’àmbit tant competitiu com amateur.”, comenta Antonio Torregrosa, SYS Technical PR per a ASUS Spain.
I a més! Per a agregar el toc més urbà de la temporada, els equips seran apadrinats pels reconocidísimos Tirpa, Soen, Mr. Ego, i Hander; quatre autèntics professionals del món freestyle que tindran un repte, enfrontar-se a colp de rima per a defensar als seus equips i portar-los fins a la gran victòria. Aquests quatre professionals s’enfrontaran entre si en les diferents rondes de la final on hauran de posar a prova la seua agilitat, no amb el ratolí, sinó amb les paraules.

Per a Javier Carrión, Director de DreamHack València 2022: “Aquest torneig és una iniciativa única i que ens encanta, ja que conjumina el millor dels videojocs amb el millor freestyle, permetent als nostres visitants gaudir de les seues passions. Accions com aquesta d’ASUS ROG i NVIDIA són el cor de DreamHack València i enriqueixen l’experiència no sols dels jugadors, sinó també del públic, que pot viure-les i formar part d’elles de manera activa”.

Per a més informació del ROG Valorant REFLEX Challenge, tots els interessats podran apuntar-se i participar a través de la plataforma ChallengerMode en el següent enllace https://es.rog.gg/dreamhack.

I no sols hi haurà competició, l’espai ROG NVIDIA també comptarà amb professionals que vindran a realitzar workshops i impartir xarrades on explicaran els últims avanços en tecnologia de la marca NVIDIA a més de comptar amb zona d’exposició on es mostraran els últims models de ROG. I més! Durant els tres dies de l’esdeveniment, tots els usuaris podran passar-se per l’estand per a jugar a Valorant i mostrar la seua habilitat davant la pantalla. I estigueu atents! Es realitzaran molts sortejos per a tots els assistents a l’estand a més de comptar amb grans ofertes per a portàtils ROG.

DreamHack València es realitzarà entre l’1 i el 3 de juliol en Fira València i inclourà competicions d’esports, tornejos LAN, música en directe, meet&greets, zona d’exposició, conferències, concursos de cosplay i moltes més activitats per als amants dels videojocs i la cultura juvenil.

Sobre DreamHack
DreamHack és una experiència immersiva en l’estil de vida gamer on la comunitat cobra vida. Cada any, milions d’aficionats segueixen les emissions de DreamHack, i els caps de setmana del festival, que dura les 24 hores del dia, ofereixen tot el relacionat amb el gaming sota un mateix sostre. Els assistents gaudeixen de tornejos d’esports professionals, tornejos de jocs amateur i veterans, la famosa festa LAN “porta el teu propi ordinador” (BYOC), el campionat de cosplay, conferències, art, activitats, exposicions, projeccions, música en directe i molt més. La marca DreamHack forma part d’ESL Gaming, l’empresa líder mundial en esports electrònics. Més informació en https://dreamhack.es/

Sobre ASUS i Republic Of Gamers
ASUS és un líder tecnològic global dedicat a crear experiències que milloren la vida de tots. Mundialment coneguda per imaginar les tecnologies cridades a definir el demà, ASUS posa als usuaris en primer lloc en el seu infatigable Search of Incredible, a fi de crear els dispositius, components i solucions més innovadors i intuïtius. Amb més ambició que mai, actualment ASUS ofereix productes extraordinaris per a la creació de continguts, gaming, AIoT i el núvol que responen a les necessitats dels usuaris i milloren la seua experiència. www.asus.com/es/    
Republic of Gamers (ROG) és una sub-marca d’ASUS dedicada a la creació del millor maquinari i programari gaming del món. Els components ROG han sigut utilitzats per a aconseguir centenars de rècords d’overclocking i continuen sent l’opció número u de jugadors i aficionats de tot el món. Coneix més sobre l’elecció preferida dels campions en: https://rog.asus.com/es/

Sobre NVIDIA
Des de la seua fundació en 1993, NVIDIA (NASDAQ: NVDA) ha sigut pionera en el camp de la computació accelerada. La invenció de la GPU per part de la companyia en 1999 va desencadenar el creixement del mercat dels jocs per a PC, va redefinir els gràfics per ordinador i va iniciar l’era de la IA moderna. Més informació en https://nvidianews.nvidia.com/

Desplaça cap amunt