Moisés Castillo (Pando – Inoxpan): “Al costat d’Hàbitat i Textilhogar, Espai Cuina SICI ofereix una oferta més compacta i lògica”

El director comercial de la signatura Pando – Inoxpan aposta per la pròxima celebració d’Espai Cuina SICI en Fira València i al costat dels certàmens Fira Hàbitat València i Home Tèxtils Premium by Textilhogar. Moisés Castillo no dubte a afirmar que el sector travessa un «gran moment» que ha de ser ratificat en un cita que és «l’expressió màxima del nivell que tenen els fabricants de mobles de cuina d’Espanya».

València, 11 maig 2022.- Aquest 2022 torna una edició molt especial d’Espai Cuina SICI després del període de pandèmia i en sinergies al costat de Fira Hàbitat València i Home Tèxtils Premium by Textilhogar. Com afronta la seua signatura la participació en aquesta convocatòria?

Amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre i carregat de novetats i noves tecnologies. Per a Pando és la fira de referència de la marca i sobretot de summa importància per als nostres mercats d’Espanya i Portugal, i òbviament per a altres visitants de països EU o altres.

Quines són les seues expectatives?

Perquè són moltes i noves; això es deu primerament a la bona repercussió que aquesta tenint l’anunci de la fira, i sobretot que enguany anem de la mà de Fira Hàbitat i TextilHogar . Crec indubtablement que l’entorn d’aquesta fira, ofereix a expositors i visitants, una oferta mes compacta i lògica en l’àmbit professional de Cuina i Llar.

Per què creu que és important participar en una cita com a Espai Cuina SICI 2022?

Perquè en molts sentits, és l’expressió màxima del nivell que tenen els fabricants de mobles de cuina d’Espanya i en ella es poden reflectir la seua particular visió del moble, la seua qualitat i la seua estètica i disseny…. Pando, precisa d’acompanyar aquest esdeveniment , ja que tota la seua energia i vocació han sigut des de sempre, dedicades exclusivament al canal dels estudis de mobles de cuina………per tant no hi ha millor lloc per a presentar totes les nostres noves col·leccions

Quin creu que és el paper de la cuina (mobiliari i equipament per a la cuina) en el mercat actual de l’hàbitat?

La sort de ser proveïdor del moblament de cuina, fa entendre el paper especialment important que té la cuina en la llar. Sota el nostre punt de vista, en els últims temps, la cuina s’ha convertit en molts casos en el centre de la llar, on a més de cuinar, es comparteixen converses, es participa de la preparació d’esdeveniments, compartim un bon vi o un immillorable café ….és un lloc per a viure intensament amb família i amics….això s’ha arrelat com mai. Sens dubte és un gran moment per al sector.

Quines són les seues fortaleses?

Crec que la capacitat de millora constant dels elements principals , la seua resistència i qualitat , afegint la possibilitat d’equipar-los amb milers d’accessoris, fan del moble de cuina un avançat tecnològic en el món del moble en general. Actualment la cuina està de moda; una gran majoria està aprenent al fet que en aqueix espai es pot gaudir molt i que hi ha fabricants de mobles de cuina que són capaces de cobrir qualsevol necessitat que es precise en aqueix entorn.

Quin creu que és el factor diferenciador de la seua empresa en el sector?

Pando es diferencia àmpliament per portar més de 45 anys de “compromís exclusiu” amb el canal d’estudis de mobles de cuina i col·laborant amb els fabricants de mobles, per a donar o crear solucions en l’àmbit de l’aspiració dels gasos de la cocció. Tenim la capacitat de fabricar productes d’èxit, per a qualsevol projecte que se’ns propose, a més de certificar la seua eficàcia des de l’inici del projecte. Des de fa ja més de 10 anys, emplenem la nostra gamma de Campanes , amb la nostra gamma Integral Cooking, que està composta per Forns, Microones, Plaques de Gas i Inducció i Vinotecas , donant així un servei integral per a la cuina

Què és el que proposa al mercat que els fa singulars?

La nostra garantia i solvència de Marca del Sector. La nostra dedicació exclusiva a facilitar la millora tècnica de les propostes dels fabricants i ajudar decididament amb fórmules innovadores que fan que els projectes siguen contínuament evolutius. Aportació contínua de tecnologia d’alta eficiència i solucions respectuoses amb el medi ambient, acompanyen de la mà als fabricants mes exclusius.

En resum, donem solucions diferenciadores, amb bon disseny, tecnològicament avançades , per a compartir l’èxit amb els nostres clients.

+info
https://espaciococina.feriavalencia.com/

Desplaça cap amunt