Els agents comercials coneixen de primera mà totes les novetats de Fira Hàbitat València 2022

El certamen reuneix més de mig centenar de col·legiats en una taula de treball entorn de la pròxima edició d’una Hàbitat que promet.

“Serà la primera fira internacional que supere fins i tot les xifres registrades abans de la pandèmia”, apunten des del propi COAC (Col·legi Oficial d’Agents Comercials de València).

València, 10 maig 2022.- Fira València va ser escenari la setmana passada d’una trobada entre un equip tècnic de Fira Hàbitat València i un bon nombre d’agents comercials pertanyents al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de València. L’objectiu era donar a conéixer de primera mà les perspectives del certamen, que se celebrarà del 20 al 23 del pròxim mes de setembre, i davant un col·lectiu professional molt important per a Hàbitat.

La jornada va reunir més de mig centenar d’agents comercials especialitzats en el negoci del moble. En aquesta, el propi director de Fira Hàbitat València, Daniel Marco, va ser l’encarregat de detallar totes les novetats d’una cita que preveu superar els 60.000 metres quadrats propis d’exposició superant fins i tot els números de les edicions precedents a la pandèmia.

Precisament, sobre aquest tema, el secretari del COAC, José Francisco Orero, reconeixia el “optimisme” que desperta entre el col·lectiu la pròxima celebració d’una Hàbitat de la qual admetia que “marcarà una fita enguany entre les fires del sector perquè serà la primera fira internacional del sector del moble que superarà, fins i tot, les xifres registrades abans de la pandèmia”.

“La fira de referència del sector a Espanya”

Sobre aquest tema, Orero assenyalava les “ganes de retrobament” que existeix entre tots els col·lectius professionals del sector -fabricadors, comerç o agents comercials-, “després de tres anys de l’última celebració d’Hàbitat”, alguna cosa que “s’està notant entre els que estem en aquest sector ja que les expectatives són molt altes”. Des dels agents comercials, en aquest sentit, no dubten a qualificar que Hàbitat s’ha convertit ja “en la fira de referència del sector a Espanya, com es veurà el setembre vinent en Fira València”.

Per a Fira Hàbitat València, el col·lectiu d’agents comercials és una peça clau ja que se situen com un grup de visitants de preferència i que actuen com a corretja de transmissió entre el fabricant – expositor i el comerciant – visitant. Els agents comercials es converteixen, d’aquesta manera, en un dels més actius prescriptores firals ja que la dinamització del negoci firal suposa també una reactivació de les transaccions comercials entre totes les baules que suposa el sector del moble al nostre país.

Fira Hàbitat València és la principal fira de l’hàbitat ‘made in Spain’ i s’ha posicionat ja com el certamen més representatiu, internacional i influent del sector al nostre país, amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En la seua última edició, va acollir un total 32.796 visitants professionals, un 15% dels quals procedents de 70 països.

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt