Moda ètica i sostenible, teixits intel·ligents i disseny, així serà la pròxima edició de FIMI

Demà obrirà les seues portes FIMI summer experience, fira internacional de moda infantil i juvenil. Ho farà de la mà de 120 signatures de moda infantil i juvenil, de bany, accessoris i cosmètica que mostraran les seues novetats per a la temporada primavera/estiu de 2023, basades en els principis de sostenibilitat, sense perdre de vista el disseny.

València, 16 juny 2022.- Sostenibilitat, moda ètica, teixits naturals i intel·ligents i molt, moltíssim disseny. Així serà FIMI summer experience, la fira internacional de moda infantil i juvenil, que obrirà demà les seues portes en Fira València i se celebrarà fins diumenge que ve 19 de juny.
Un total de 120 signatures estaran mostrant les seues noves col·leccions per a la pròxima temporada primavera/estiu. Tendències que en 2023 aposten per teixits ètics, de procedència i manufactura local, que respecten el medi ambient i impulsen el consum responsable. A més, també podran trobar-se peces elaborades amb teixits intel·ligents, que protegeixen dels llamps UVA o de la pluja o que fins i tot eliminen bacteris.
“La sostenibilitat és una necessitat. Un eix que ens guia a l’hora d’organitzar fires com FIMI”, assegura Alicia Gimeno, directora del certamen. Gimeno exposa també que el sector està unit i que les sensacions de cara a la celebració d’aquesta edició són “molt positives”.
Compradors estrangers a la recerca del ‘made in Spain’
S’espera rebre a centenars de professionals relacionats amb l’univers de la infància. Punts de venda, majoristes, grans magatzems, gran distribució, agents comercials, importadors i exportadors… Són molts els clients que arriben a FIMI buscant les novetats i tendències per a pròximes temporades.
“Enguany cal destacar que tindrem la visita de més de 100 professionals estrangers”, afirma Gimeno, que afig que venen a la fira a la recerca de producte fet a Espanya. “Tenim un mercat molt potent”, diu.
Itàlia, els Estats Units, Líbia, Mèxic, Xile, Colòmbia, Emirats Àrabs, República Dominicana, Alemanya o Bèlgica són cap solo dels llocs dels quals vindran els professionals internacionals, que veuen en el mercat espanyol un lloc perfecte per a proveir-se i per a conéixer les noves marques i tendències de les millors signatures del sector. Una visita que és possible gràcies al treball de FIMI i ASEPRI, en col·laboració amb l’IVACE i Cambra de Comerç de València.
I és que la fira de moda infantil i juvenil és la primera del calendari firal europeu de la temporada, la qual cosa brinda una oportunitat única per a anticipar-se.
La moda en directe
No hi ha millor manera de veure la moda que quan s’emporta posada. Aqueixa és la raó per la qual FIMI summer experience ha preparat un shooting en directe perquè les marques puguen presentar les seues col·leccions a mitjans i visitants. Diversos escenaris estiuencs acolliran aquesta original iniciativa. La mar i el surf, la selva i l’aventura seran els fons perfectes per a una sessió fotogràfica que estarà a vista de tots.
“Tot ho hem fet amb materials reciclats, potenciant al màxim aqueixa idea de reusar, de no tirar i ser respectuosos amb el nostre planeta”, remarca la directora del certamen.
La inauguració de la 93a edició de FIMI, fira internacional de la moda infantil i juvenil serà a càrrec del conseller d’Economia Rafael Climent i serà el divendres 17 de juny a les 12.30 hores en el pavelló 8 de Fira València, entrada pel fòrum nord.

Scroll to Top