El sector respon a Nutraceuticals Europe 2022 amb un 12% més de visitants professionals

La cita, organitzada per Fira València i que s’ha celebrat ahir i hui en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona – CCBI, ha rebut la visita de prop de 2200 professionals del sector del sector amb un perfil molt especialitzat i altament internacional. La fira també ha destacat per “el seu alt grau d’innovació i presentació de novetats”, segons apunta la seua directora Esther Cano.

Barcelona, 16 juny 2022.- Balanç satisfactori de la cinquena edició de Nutraceuticals Europe Summit & Expo 2022. El certamen, que tanca aquesta vesprada les seues portes en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona – CCIB ha rebut, segons un primer avanç de dades, la visita de prop de 2200 professionals del sector, la qual cosa suposa unes estimacions de creixement entorn del 12% respecte a l’última edició, celebrada a Madrid en 2020 just abans de la pandèmia. Amb això, Nutraceuticals 2022 rep un important suport del sector en la seua estrena a Barcelona i consolida aquest esdeveniment com la fira per excel·lència al nostre país focalitzada en els ingredients funcionals, ‘novell foods’ i producte acabat. Cal recordar que en el variable de l’oferta, el certamen ha rebut enguany l’impuls de les 107 signatures i marques expositores procedents de 15 països.

Per a la directora de Nutraceuticals, Esther Cano, el gran èxit d’aquest any de la fira ha sigut “la resposta en general del sector i la confiança que han depositat en Nutraceuticals tant els expositors com els visitants. La fira s’ha consolidat d’aquesta manera com l’escenari perfecte de networking i el fòrum idoni per a estar al dia de l’últim que esdevé en el sector”. Precisament Cano destaca la capacitat de Nutraceuticals a ser una fira “líder i de referència” en la presentació de novetats. “Aquest any més que mai les empreses han triat Nutraceuticals Europe Summit & Expo com a plataforma per a mostrar els seus últims estudis, novetats i innovacions”, apunta, “tant en els seus estands com en la nostra zona ‘Premium Substances’ i en el programa de xarrades i presentacions del ‘Seminar Theatre’, que han sigut seguides de manera massiva pels professionals presents en el saló”.

Presentacions en el ‘Seminar Theatre’

Precisament al llarg de la jornada de hui s’han completat les diferents presentacions programades dins de l’àrea ‘Seminar Theatre’. Hui, per exemple, s’ha presentat un nou informe sobre la vitamina D i K2, les propietats de la matriu de col·lagen i nous ingredients en la cura de les articulacions, l’eficàcia dels probiòtics en assajos clínics en humans, els beneficis de les proteïnes alternatives o les propietats nutricionals dels aliments a base d’espirulina. A més, la cúrcuma va tornar a ser protagonista amb sengles estudis entorn de les seues propietats per a combatre el sobrepés i la salut en general igual que un innovador estudi sobre el potencial del pujol i les aplicacions de l’extracte en pols rica en polifenoles de la planta Santa Herba de Califòrnia com a impulsor metabòlic ajudant al control i la pèrdua de pes.

Desplaça cap amunt