Cevisama presenta la seua nova imatge per a l’edició de 2023

Cevisama evoluciona i revela una imatge innovadora que pretén transmetre que és un certamen viu, en constant canvi. La fira de referència del sector se celebrarà en Fira València del 27 de febrer al 3 de març de 2023, una edició que torna amb molta força.

València, 16 juny 2022.- Cevisama evoluciona i es prepara per a la seua pròxima edició de la mà d’una nova imatge, que es presenta més innovadora i transformadora, en la qual les formes, els colors i la geometria són protagonistes.
D’aquesta manera, el certamen de referència del sector, que se celebrarà en Fira València del 27 de febrer al 3 de març de 2023, revela la seua nova identitat visual: un fons gris, línies geomètriques i formes predominants en colors més profunds. Amb aquesta nova imatge, Cevisama pretén transmetre que és un certamen viu i innovador, que camina de la mà del sector.
“Hem volgut mantindre elements de l’última imatge, com els seus blaus intensos o la força de les seues formes. No és un canvi, és una evolució natural”, assegura Carmen Álvarez, directora del certamen, que afig que aquesta acció és la primera de moltes. “El professional trobarà en 2023 una Cevisama fort, resilient i llesta per a oferir el millor: els millors productes, els millors clients. Serà una edició única”, assevera.
Amb aquest nou concepte visual, creat per l’agència VXLAB, Cevisama continua dirigint-se cap a la tecnologia, impulsant la innovació i la digitalització del sector. Una primera mostra del que serà la fira en 2023.

Scroll to Top