Milers de visitants van participar en el Saló del Manga en Fira València

El Saló del Manga de València va reunir el passat cap de setmana en Fira València milers de joves i no tan joves aficionats al manga, al cosplay i a la cultura japonesa pop. Van poder gaudir d’un ampli programa d’activitats que incloïen des de concursos de ball, karaoke o dibuix fins a tallers i trobades amb il·lustradors, youtubers o ‘cosplayers’ famosos, entre els quals destaquen Jackwise Clown, Juliette Cousin, Hoxi Anime o Mina Starliart.
D’aquesta manera, el recinte firal es va convertir en una convenció d’otakus, terme utilitzat per a referir-se als aficionats de la cultura japonesa, com és el manga, l’anime, els videojocs o gèneres musicals com el k-pop, que van assistir en massa a aquest Saló, en el qual es podia trobar a visitants vestits, per exemple, de personatges de Bola de Drac o d’altres sèries pispa o asiàtiques. Va ser, sens dubte, l’esdeveniment de manga, anime i cultura asiàtica més important de l’any i va comptar, per exemple amb l’actuació de la cantant Hane, amb temes inspirats en el Kpop.
Aquest esdeveniment va superar amb escreix les expectatives i va veure ampliat el seu espai fins a arribar als 40.000 metres quadrats d’ocupació, per a poder donar cabuda a la gran afluència de publique.

Desplaça cap amunt