Balanç “molt positiu” al tancament de la novena edició de Dia Màgic by FIMI

El comité organitzador de l’única fira professional especialitzada en moda de comunió i cerimònia declara que les dades del certamen han sigut “molt bons” i que han suposat un impuls per a consolidar la reactivació del sector.
Després del tancament d’aquesta edició, Dia Màgic by FIMI ja mira cap a 2023, l’any en què se celebrarà el desé aniversari de la fira.

València, 16 maig 2022.- Dia Màgic by FIMI tanca hui les portes de la seua novena edició amb molta satisfacció. Així ho anunciava el comité organitzador del certamen després d’una reunió de balanç. “Els resultats han sigut molt positius. Els expositors han venut, s’han tancat moltes comandes i el punt de venda venia amb ganes de comprar i proveir-se per a la pròxima temporada”, ha declarat Alicia Gimeno, directora de Dia Màgic by FIMI.
Centenars de visitants, entre nacionals i internacionals, 67 signatures, i milers de vestits de comunió i complements han passat per Fira València durant aquest cap de setmana, en una edició que ha sigut tot un èxit. “Estem molt contentes, hem tingut molt de públic i molt de visitant nou”, ha declarat Inma Lorente, cofundadora de la marca Eve Children. Tots els expositors han coincidit que hi havia ganes, alegria i optimisme. I, sobretot, estaven d’acord en la internacionalització i en l’evident recuperació del sector, que ha passat un període molt dur en els últims anys.
També el visitant ha marxat amb la mateixa sensació. Tenien ganes de retrobar-se amb els seus proveïdors, de fer networking i, sobretot, de veure el producte, de tocar-lo, de veure en directe els colors i fer-se amb les millors col·leccions per a les seues botigues per a la temporada de 2023.
“La gent tenia ganes de reprendre-ho on ho deixem. Estem tan satisfets que ja hem decidit que l’any que ve vindrem amb més metres”, ha assegurat Beatriz Montero, dissenyadora i fundadora de la signatura que porta el seu nom.
La 10 edició promet ser molt especial. La reunió de hui del comité organitzador ha sigut només el començament d’un treball que dura tot l’any i congrega a tots els professionals de la moda de comunió i de cerimònia.

Scroll to Top