BabyKid Spain+Fimi ja té dates: se celebrarà del 26 al 28 de gener de 2023

L’esdeveniment BKS + FIMI anuncia les seues dates per a la pròxima edició, que se celebrarà en Fira València i que preveu molt “bones expectatives” i un creixement marcat per l’entusiasme dels sectors participants.

València, 31 maig 2022.- Babykid Spain + FIMI ja té dates per a la seua edició tardor/hivern: se celebrarà del 26 al 28 de gener de 2023 en Fira València. Una cita que s’espera amb moltes ganes després dels bons resultats de la seua última edició.
El punt de trobada de referència per als professionals de l’univers de la infància, que coorganitza Fira València amb ASEPRI, tornarà a celebrar-se de dijous a dissabte i mostrarà totes les novetats dels diferents sectors que ho componen.
Així mateix, englobarà de nou a visitants nacionals i internacionals que busquen en aquest esdeveniment trobar innovació i, sobretot, les últimes tendències i en la qual col·labora la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València i IVACE. A més, en aquesta edició es comptarà amb la presència de prescriptores internacionals gràcies al suport d’ICEX.
Creixement i entusiasme en BKS + FIMI ‘23
Les expectatives són “molt bones”, segons revelen des de l’organització de BabykidSpain + FIMI. Afigen que aquesta edició està marcada per l’entusiasme i les ganes de tots els professionals, així com pel creixement de l’esdeveniment de cara a 2023, que continuarà impulsant a BKS + FIMI com la gran cita internacional de l’univers de la infància.
Negoci, experiències, relacions i networking. En l’última convocatòria de BabykidSpain + FIMI es podran conéixer, veure i, el més important, tocar els innovadors productes de les marques més rellevants dels diferents sectors que treballen productes per a la infància.
“És una cita internacional imprescindible tant per a mostrar el producte com per a trobar les últimes tendències. Fabricants i punts de venda troben en Babykid Spain + FIMI el lloc ideal per a fer negoci”, assegura Alicia Gimeno, directora d’aquesta important cita.
BabykidSpain + FIMI està coorganitzat per Fira València i ASEPRI, Associació Espanyola de Productes per a la Infància.

  • info:
    www.fimi.es
Desplaça cap amunt