Més d’un centenar de signatures nutracéuticas mostren el futur del sector la setmana vinent a Barcelona

La capital comtal dona la benvinguda per primera vegada a Nutraceuticals Europe Summit & Expo, la major cita professional del sector que se celebra al nostre país i que enguany mostra les novetats de 107 signatures de 15 països.

L’edició de 2022 de Nutraceuticals aposta per ingredients naturals i sostenibles amb formulacions noves dirigides a la producció d’aliments o complements que milloren la qualitat de vida.

València, 9 juny 2022.- Tot a punt per a l’estrena de Nutraceuticals Europe Summit & Expo a Barcelona. Dimecres que ve 15 de juny obri en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona – CCIB la quina edició de la cita professional per excel·lència al nostre país focalitzada en els ingredients funcionals, ‘novell foods’ i producte acabat, un sector en contínua ebullició i que enguany torna al seu aparador firal per excel·lència després d’un any d’absència per la pandèmia.

De fet, Nutraceuticals 2022 reunirà un aparador de rellevància amb la presència de 107 signatures del sector procedents tant d’Espanya com dels Estats Units, la Xina, Bèlgica, Colòmbia, França, Alemanya, l’Índia, Israel, Itàlia, Països Baixos, Portugal, Sèrbia, Suïssa i el Regne Unit. Aquests expositors aprofiten l’altaveu de la fira per a mostrar el mercat els seus últims avanços i investigacions en aquest àmbit, molts d’ells sorprenents i que permeten avançar algunes de les tendències d’aquest sector per al futur més immediat.

Per exemple, els expositors mostraran innovacions com una proteïna d’insecte per a nutrició esportiva, sal de glucosamina per a mantindre la fertilitat i salut cardiovascular, nova formulació del chitosán per a la pèrdua de pes, vitamina K2 per a evitar la calcificació de les artèries, extracte de llúpol per a millorar els trastorns de la menopausa o polpa de baobab per a millorar la salut digestiva. Aquestes i moltes altres innovacions estaran recopilades en la zona ‘Premium Substances’ de Nutraceuticals.

A més, la fira es complementa amb un completíssim programa de xarrades i jornades temàtiques impartides tant per empreses expositores com per entitats de referència del sector. Aquestes presentacions, que se celebraran en l’àrea ‘Seminar Theatre’, abordaran de manera més didática els últims avanços en el desenvolupament de productes nutracéuticos i les tendències internacionals del sector a través de debats sobre l’evolució dels mercats i l’opinió dels consumidors, de la mà de les empreses més reconeguts del sector.

Per exemple, al llarg dels dos dies es tractaran els últims estudis sobre les proteïnes vegetals i les seues propietats enfront de les proteïnes làcties, l’eficàcia de la PEA per a trastorns com la dismenorrea, la funcionalitat dels biopolímers versàtils per a aplicacions nutracéuticas, alternatives veganes al col·lagen o el paper del pujol en el desenvolupament cognitiu dels xiquets, entre molts altres aspectes.

Interés del sector i entrades en línia al 50%

Els professionals del sector han redoblat el seu interés per la cita, que enguany incrementa el seu poder de convocatòria i atractiu amb la seua celebració en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), un modern espai en la zona del Fòrum i just enfront del mediterrani.

Barcelona, en aquest sentit ofereix múltiples atractius d’oci i negoci idonis per al perfil de visitant professional de Nutraceutical i que suposa, sense cap dubte, un motiu de pes per a no l’assistència a l’esdeveniment. Per a això, el certamen manté la seua promoció del 50% de descompte sobre el preu en taquilla per a la compra en línia de l’entrada professional a l’esperada cita del sector nutracéutico.

Horaris i perfil de visitant

El certamen romandrà obert en el CCIB de Barcelona durant els dies 15 i 16 de juny en horari de 9.30 a 17.30 hores i està dirigit a professionals com a fabricants de productes nutracéuticos, dietètics, farmacèutics, cosmètics i alimentació i begudes en general, distribuïdors, majoristes, professionals de recerca i desenvolupament i científics. Les entrades poden adquirir-se ja en aquest enllaç.

+info
https://www.nutraceuticalseurope.com/

Desplaça cap amunt