Fira València posa en marxa la segona edició de la València Motor Classic

La cita amb el vehicle clàssic i de col·leccionisme se celebrarà, de nou, entre el 2 i el 4 del pròxim mes de desembre coincidint amb la celebració de la Fira de l’Automòbil de València.

El certamen es va reunir recentment amb representants del sector per a impulsar una nova edició després de l’èxit de la seua estrena l’any passat.

València, 13 juny 2022.- Fira València acollirà el mes vinent de desembre la segona edició de la València Motor Classic, la cita per excel·lència per als aficionats al món del vehicle clàssic i de col·leccionisme i que es va estrenar amb gran èxit l’any passat. La fira, que recull el testimoni d’esdeveniments d’enorme calat en el seu moment com la històrica Motorépoca, se celebrarà entre el 2 i el 4 del pròxim mes de desembre, de nou en sinergies i coincidint amb la celebració de la tradicional Fira de l’Automòbil de València, que cada any atrau a Fira València a milers de compradors.

En la seua estrena l’any passat, València Motor Classic, va aconseguir fer-se un buit entre les convocatòries estatals del món del clàssic i col·leccionisme amb la presència de mig centenar d’expositors, clubs o espais de compra-venda de peces de recanvi i complements sobre una superfície de 10.000 metres quadrats. Aquesta primera edició va aconseguir un notable èxit de públic, que esperava amb ganes una convocatòria del calibre de l’organitzada per Fira València.

Ara, Fira València reprén el testimoni amb la segona convocatòria de la València Motor Classic. En aquesta línia, recentment els organitzadors del certamen van tindre una reunió amb representants del món del col·leccionisme per a prémer de primera mà el sentir del sector. En la reunió es va constatar, en aquest sentit, el fort interés a continuar amb la fira i les bones expectatives per a la convocatòria d’aquest 2022.

La cita de 2022, de nou, se situarà en un pavelló al costat de la mostra comercial de la Fira de l’Automòbil i destinarà més de 6.000 metres quadrats addicionals a pàrquing per a clàssics i ITV. La cita acollirà, entre altres sectors, exposicions i zona per a clubs, zona per a venda de cotxes i motos clàssiques i de col·leccionisme, vehicles històrics, mercat ambulant de recanvis i peces per a cotxes i motos, zona de ‘automobilia’ (joguets de col·lecció i miniatures), revistes i publicacions especialitzades o estands amb llibres, còmics, posters, discos, tocadiscs i reproductors històrics, entre altres.

+info
https://www.feriaautomovil.es/

Desplaça cap amunt