Més de 10.000 m² de ‘Motorshow’ i els millors clàssics d’època, al·licients per a visitar la Fira de l’Automòbil

La pròxima edició de la Fira de l’Autómovil (2-6 desembre) prepara un ampli programa d’entreteniment entorn del motor: des d’exhibicions de cotxes personalitzats a un scalextric gegant o la presència de figures del motor com el periodista especialitzat Màxim Sant o el pilot de Rallyes Albert Llovera.

El públic també tindrà accés durant el cap de setmana a l’exposició de València Motor Classic, amb joies com un Ford T de 1928, un llegendari Oldsmobile americà, un homenatge al mític Ford Festa o la primera moto de Ricardo Tormo.

València, 16 de novembre 2022.- Feria Valencia prepara un intens Pont de Desembre entorn del món del motor amb la celebració del 2 al 6 de desembre d’una nova edició de la Fira de l’Automòbil de València, una cita que enguany i per segona vegada torna a coincidir durant els dies del cap de setmana amb el saló de clàssics i col·leccionisme València Motor Classic.

Un gran esdeveniment entorn del món del motor en el qual els milers de visitants que s’esperen no sols podran comprar entre una àmplia oferta de més de 4000 cotxes de tots els models sinó que podran gaudir al costat de les seues famílies d’un ampli programa d’activitats per a tots els públics i totes les edats.

Més de 10.000 m² de Motorshow

De la mà de l’empresa especialitzada GV Racing, la Fira de l’Automòbil oferirà tot un pavelló d’activitats per a tots els visitants del saló, com un circuit de ràdio control, música en directe amb DJ’s, una exposició de ‘cotxes mutants’, exhibicions de bike trial, un Scalextric gegant, una zona 4×4, simuladors de bolcada o un circuit d’educació viària.

A més, tots els dies a les 12.00 i 17.00 hores es realitzarà demostracions de derrapaje i acrobàcies amb cotxe en un circuit especial construït dins del pavelló N2P4 en el qual també es disputaran proves de karting.

Per als més xicotets de la casa, la Fira de l’Automòbil acollirà la vesprada del dissabte 3 de desembre en un escenari especial habilitat en el Nivell 3 entre els Pavellons 1 i 2 una festa molt especial, la de Pequeradio amb música en directe i la presència de les mascotes Antenita i Olivian.

I per als més apassionats del motor, la Fira de l’Automòbil també acollirà les conferències del conegut periodista del món del motor Màxim Sant, el divendres 2 de desembre a les 11.30 hores i la del pilot de Rallyes Albert Llovera, que participa en el Dakar malgrat la seua paraplegia i que donarà una conferència el dissabte a les 16.00 hores.

En el programa d’activitats de la Fira de l’Automòbil 2023 també destaca la Taula Redona que sobre el futur del vehicle ecològic realitzarà l’Associació Valenciana de Vehicles Elèctrics (AVVE) el mateix divendres d’obertura de la fira a les 12.30 hores. Aquesta associació col·labora des de fa ja moltes edicions amb la Fira de l’Automòbil i coordina l’exposició amb els últims models de vehicles ecològics de les marques presents en el saló.

El clàssic està de moda

D’altra banda, enguany torna a coincidir amb la Fira de l’Automòbil el saló especialitzat en vehicles clàssics i de col·leccionisme València Motor Classic. En la seua segona edició i al costat de la presència de clubs, particulars i un extens mercat de recanvis i col·leccionisme, el saló també acollirà exposicions temàtiques amb algunes joies del món del col·leccionisme.

Es tracta de col·leccions privades que ixen a la llum amb algunes peces úniques com un Ford T de 1928, un Austin de 1959 o un Mercedes Benz 500K de 1936, de la col·lecció de Desballestaments Mackintosh. També causarà sensació entre els visitants l’exposició ‘+ Que Clàssics’, amb vehicles d’època des de 1920 fins a la dècada dels 70 i que acull a peces tan desitjables com Ferrari, Porsche, Austin Haley, Jaguar, Oldsmobile o Lotus.

El públic visitant també podrà gaudir d’exposicions tan curioses com una mostra de vehicles utilitzats per a rodatges de cinema i sèries de televisió, una mostra temàtica entorn de Jaguar clàssics o una retrospectiva sobre el mític Ford Festa, el primer cotxe produït en la planta valenciana d’Almussafes i que recentment la marca de l’oval va anunciar el seu cessament de fabricació.

Els vehicles de dues rodes també tindran el seu protagonisme en el saló València Motor Classic, amb la presència d’una exposició sobre motos clàssiques de campionat que inclouran alguns models de la col·lecció de Jorge Martínez ‘Aspar’ o la primera motocicleta del campió valencià Ricardo Tormo així com una col·lecció de motos històriques de cross i trial.

Cal recordar que el saló València Motor Classic se situarà en el pavelló N3P4 amb accés gratuït per a tots els visitants de la Fira de l’Automòbil i que obrirà les seues portes del 2 al 4 de desembre, és a dir, durant el cap de setmana de la celebració de la Fira de l’Automòbil, que es prolongarà fins al 6 de desembre.

Entrades ja a la venda

El públic pot ja adquirir la seua entrada a través de la web oficial de la Fira de l’Automòbil i així beneficiar-se del preu especial de 6 euros, un 30% inferior al cost en taquilla. L’entrada és vàlida tant per a la Fira de l’Automòbil com per al Motorshow i el València Motor Classic.

  • info
    https://www.feriaautomovil.es/
Scroll to Top