Una LAN Party repleta d’activitats, concursos i tornejos torna al desembre a DreamHack València

● La LAN Party s’engloba dins de DreamHack, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya
● Per a aquesta edició, molt enfocada en l’oci familiar, s’espera que acudisquen només a la zona LAN prop de 3.000 assistents
● Enguany la zona LAN estarà dividida en quatre faccions: Imperi, La terra mitjana, el multivers i l’Escola de Màgia

València, 21 de novembre de 2022. – DreamHack València, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya, tornarà a celebrar-se enguany en Feria Valencia entre els dies 9 i 11 de desembre, esperant una assistència de prop de 70.000 persones. Aquesta nova edició de nou comptarà amb la ja popular zona LAN, en la qual tindran lloc tornejos, concursos i un variat nombre d’activitats, i a la qual acudiran prop de 3.000 gamers.

La zona LAN és possiblement un dels espais més icònics de DreamHack i també un dels preferits dels aficionats al gaming. Es tracta d’una àrea destinada en exclusiva als qui acudeixen amb ordinador o consola pròpia amb la finalitat de romandre durant els dies que dura el festival, jugant als seus videojocs favorits o realitzant connexions en línia. Per a aquells que no vulguen portar el seu propi equip, el festival posa a la seua disposició PCs o fins i tot cadires de gaming de lloguer, de manera que puguen gaudir de l’experiència de la forma més còmoda possible.

Durant aquesta edició, es posaran a prova les habilitats dels assistents a través de diferents concursos. La gran novetat serà la denominada Copa de les faccions, fil conductor de totes les activitats. I és que, per primera vegada, la zona LAN estarà dividida en quatre faccions i, segons la ubicació en taula, el públic s’integrarà en un dels quatre equips: Imperi, La terra mitjana, el multivers i l’Escola de Màgia.

Enguany, la zona LAN també es convertirà en un punt de trobada per a les famílies que vulguen gaudir en companyia dels més xicotets de l’experiència dels esports i els videojocs, de tal forma que els gamers més majors puguen gaudir d’aquesta experiència al costat dels seus fills d’una forma segura i divertida. Durant l’esdeveniment, els assistents podran participar en activitats per a tots els públics com una ScapeRoom VR o combatre en un dos contra dos a LaserTag VR. També hi haurà jocs per als més xicotets, com la cerca de Pokèmon Kids, llançament de CD’s per a majors i xicotets i fins a la hDD Tower (Kids & Cia), una activitat en la qual els assistents puguen construir la torre més alta en un temps limitat amb el maquinari que l’organització té preparat.

Per a Javier Carrión, Director de DreamHack València 2022: “La zona LAN és sense cap dubte un dels emblemes de DreamHack. Lluny de repetir la mateixa fórmula, hem decidit no sols continuar apostant per un espai tan rellevant per als gamers, sinó també potenciar-lo afegint tota una sèrie d’activitats, concursos i tornejos. A més, aquesta edició conté un gran nombre de jocs i activitats que faran les delícies de les famílies i els més xicotets”.

Els assistents que vulguen participar de l’experiència de joc compartida en la zona LAN el podran fer amb una entrada en exclusiva que, a més, donarà accés a la resta d’espais de l’esdeveniment. L’entrada dona dret a un seient reservat, un port en la xarxa per a l’ordinador o consola, una presa de corrent per a l’equip i una cadira.

A més de la zona LAN, DreamHack València albergarà tot tipus d’activitats que completen l’experiència immersiva de gaming, des de meet&greets amb influencers i jugadors professionals, música en directe, botigues de marxandatge, foodtrucks, concursos, sortejos i premis exclusius.

Sobre DreamHack
DreamHack és una experiència immersiva en l’estil de vida gamer on la comunitat cobra vida. Cada any, milions d’aficionats segueixen les emissions de DreamHack, i els caps de setmana del festival, que dura les 24 hores del dia, ofereixen tot el relacionat amb el gaming sota un mateix sostre. Els assistents gaudeixen de tornejos d’esports professionals, tornejos de jocs amateur i veterans, la famosa festa LAN “porta el teu propi ordinador” (BYOC), el campionat de cosplay, conferències, art, activitats, exposicions, projeccions, música en directe i molt més. La marca DreamHack forma part d’ESL Gaming, l’empresa líder mundial en esports electrònics.

ESL Gaming forma part de la plataforma líder a nivell mundial de gaming competitiu, ESL FACEIT Group. Més informació en https://dreamhack.es/ i https://about.eslgaming.com/

Desplaça cap amunt