Estudiants de gestió turística i oci aprenen el poder comunicatiu dels esdeveniments en Fira València

Juan Martínez, director del departament d’esdeveniments de Fira València i actual president de MPI (Meeting professionals International) va fer una xarrada sobre com els esdeveniments se situen en el més alt de l’escala a l’hora de comunicar.
Seguint amb l’aprenentatge a força de visitar referents del sector, els i les estudiants de la matèria de Turisme MICE de quart curs del grau en gestió turística i d’oci van poder gaudir el passat dia 15 de novembre d’una visita a Fira València i una xarrada sobre el poder comunicatiu dels esdeveniments.
En aquesta ocasió el director del departament d’esdeveniments de Fira València i actual president de MPI (Meeting professionals International) va fer una xarrada sobre com els esdeveniments se situen en el més alt de l’escala a l’hora de comunicar. Com a través d’un esdeveniment es poden aconseguir accions com la tangibilización de la marca, la interacció de tots els sentits i compensar la sobrecàrrega de pantalles que ens va deixar la pandèmia.
Mitjançant una interessant reflexió, en la qual es van comparar diverses eines i canals de comunicació (Internet, ràdio, premsa, televisió), el director d’esdeveniments va anar desgranant els pros i els contres de cada eina, donant com a resultat que els esdeveniments són la que major impacte creen per la qualitat amb la qual emeten el missatge.
També es van descriure els espais que conformen aquest emblemàtic complex firal que, amb més de 100 anys de trajectòria, se situa entre els més representatius de la ciutat de València, albergant grans trobades com CEVISAMA i esdeveniments de rellevància nacional i internacional de tota mena.
Després d’atendre totes les preguntes de l’estudiantat, la segona a part de l’activitat va consistir en una visita a les instal·lacions de Fira València que albergaven aqueix dia la fira de gastronomia Mediterrània Gastrònoma.
Transitant per la fira, l’estudiantat va aprendre sobre els tipus d’estand, la gestió dels espais i la complicada coordinació necessària quan es té sota el mateix sostre tants stakeholders diferents en una trobada d’aquest calibre.

Scroll to Top