Les grans marques confirmen la seua presència al València Boat Xou

• El saló nàutic de València comptarà amb alguns dels grans èxits de vela i motor, així com novetats de l’any
• Del 28 d’octubre a l’1 de novembre en La Marina de València

València, 14 juliol 2022.- A menys de quatre mesos de l’obertura de portes, el València Boat Xou, saló nàutic de València, ja ha confirmat la presència de les principals marques del sector, que exposaran una selecció d’embarcacions, motors, accessoris i serveis nàutics, incloent grans èxits i novetats de l’any.

Les grans marques del sector, com a Azimut, Beneteau, Dufour, Hanse, Jeanneau, D’Antonio Yachts, Pardo Yachts o X Yachts no faltaran a la cita valenciana, que donarà especial protagonisme als multibucs amb una zona dedicada als catamarans, en la qual els visitants podran trobar signatures com Aquila, Bali, Excess o Lagoon.

“Per a nosaltres és un saló molt interessant perquè tanca el cicle dels salons de tardor i molts compradors prenen la seua decisió de compra ací”, assegura Ricardo Bosch, de Marina Estrella, un dels expositors habituals del certamen, que enguany comptarà amb una flota de les marques Azimut Yachts, Hanse, Nautor’s Swan, i les noves llanxes Ryck.

Novetats de l’any

Altre dels grans veterans del saló valencià, Sport Nautic, també ha confirmat la presència de les signatures que distribueix – Beneteau, Excess i Pardo Yachts- i té previst celebrar el llançament dels nous Beneteau First 44 i Oceanis 34, així com del catamarà Excess 14, de la línia més jove i dinàmica de la casa francesa. Una combinació perfecta de grans velers elegants de tall clàssic i una proposta divertida de navegació en multibuc.

“Un any més estarem a València presentant tota la gamma d’embarcacions que distribuïm. En previsió de les possibles dificultats de lliuraments que puga haver-hi en 2023, hem anticipat la compra d’unitats per a poder subministrar als nostres clients, i comptarem amb una important representació”, assenyala Antonio Gadea, director de SportNautic.

Nautica AZA és una altra de les empreses que repeteix en el saló valencià, amb unitats de les drassanes Jeanneau i Bali. “Aquesta és la nostra fira, i sempre ens ha anat molt bé. És un any complicat, pels problemes que està havent-hi amb la fabricació, però estarem de nou amb una selecció d’unitats”, assegura Juan Manuel Endrino.

Sessa i Aquila, per primera vegada a València

Els amants del disseny italià, podran gaudir aquest any de les novetats de la reconeguda marca d’embarcacions de motor Sessa Marine, que presentarà dues novetats de l’any, els models C3X i C48, als quals acompanyarà el Sessa 27 Key Llarg .

Per part seua, Aquila Power Catamarans referent mundial de catamarans de motor que serà present de la mà de Windward Yacht Services, té previst presentar l’Aquila 54, que és novetat i primícia a Espanya. Es tracta d’un iot-catamarà de motor, amb motors intraborda amb eixos i bulb, un unitat espectacular que estarà acompanyada pels models sport Aquila 36 i Aquila 32, amb motors forabord.

El d’Antonio 50 Coupé serà una altra de les novetats presents en el saló, en l’estand de Plenamar, al costat d’altres grans èxits de la marca. Tampoc faltaran les embarcacions de la casa francesa Dufour, que delectaran als apassionats de la navegació a vela, presentats per Arranche, així com els catamarans Lagoon, presentats per Marine Team.

Navegar amb titulín

En la gamma de menor eslora, els interessats a poder fer-se a la mar únicament amb el titulín, la drassana murciana Astilux tornarà amb les seues embarcacions de 6 metres, de la mà de Nàutica Marina Alta. També Navaltec estarà de nou present amb la seua gamma de Quicksilver i Bayliner, així com amb els motors elèctrics de Torquedo, empresa pionera en el sector.

“Un any més, Navaltec no faltarà en aquest saló, que ja s’ha convertit en una cita anual per a expositors i visitants. Esperem poder presentar algunes novetats de les nostres marques, que confirmarem pròximament”, assenyala Jorge d’Haro, director de Navaltec.

A més, un dels grans reclams per a expositors i visitants és la possibilitat de provar les embarcacions en la mar per a compradors interessats, gràcies a les condicions excepcionals de la Marina de València i la seua làmina d’aigua. D’aquesta manera, mitjançant el contacte amb l’expositor, és possible concertar un cita per a visitar i provar l’embarcació, que farà més senzilla la presa de decisió final.

El València Boat Xou està organitzat per Feria Valencia, la Unió d’Empreses Nàutiques (UEN) i La Marina de València, i se celebrarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre en la dàrsena valenciana.

Scroll to Top