Màxima representació del comerç espanyol del moble en Feria Hábitat València 2022

La Confederació de Comerços del Moble d’Espanya – HABITES, juntament amb la territorial valenciana COMERÇ MOBLE, tindran una destacada participació en la pròxima edició de Feria Hábitat València.

Els comerciants, un dels pilars del sector, disposaran d’un espai exclusiu en el Distribuïdor Central de Feria Valencia i celebraran diverses trobades sectorials.

València, 19 de juliol 2022.- El comerç espanyol del moble serà protagonista en la pròxima edició de Feria Hábitat València. La Confederació de Comerços del Moble d’Espanya – HABITES, juntament amb la territorial valenciana COMERÇ MOBLE disposarà d’un estand en el Distribuïdor Central de Fira València en el qual els milers de professionals del comerç que es donaran cita podran intercanviar iniciatives i buscar acords sectorials. Aquest nou lloc, serà un fòrum de trobada del sector del comerç de l’hàbitat, en el qual se celebraran xarrades, taules redones i altres activitats relacionades amb el comerç.

Segons explica la presidenta de la patronal estatal del sector, l’empresària castellonenca Gloria Vaquer, “són molts els reptes als quals s’enfronta el sector i esperem ja la celebració de Feria Hábitat València tornar-nos a reunir i presentar formalment la confederació”. Segons explica Vaquer, que també ostenta la presidència de la patronal autonòmica valenciana del sector, “la creació i posada en marxa de la nostra confederació HABITES Espanya és una iniciativa important per a tots els comerços de mobles del nostre país. El nostre principal repte és aconseguir major visibilitat de les nostres botigues, conéixer el servei de professionals, de proximitat al client, per a aconseguir una millora de l’entorn de treball, de la llar, de tot el que, en resum, ajuda a millorar el va donar a dia de les nostres cases i treballs”.

En defensa dels interessos del sector

La presència d’HABITES en Feria Hábitat València significarà la posada de llarg de la Confederació després que el passat 23 de març se celebrara a Saragossa la reunió constituent d’aquesta, sent presents les associacions regionals fundadores: COMERÇMOBLE -representant a la Comunitat Valenciana-, ASSOCIACIÓ HÀBITAT MADRID-, ACOMZA-associació comerciants del moble d’ARAGÓ, BISCAIA- Comerciants del moble de Biscaia, Gremi HÀBITAT- Comerciants del moble de Catalunya i Associació Comerços Fusta-Ciudad Real.

HABITES es marca com a principals objectius, la legítima defensa dels interessos del sector, la participació en tots els òrgans decisoris que contribuïsquen a traçar el futur del comerç de l’hàbitat i convertir-se en el referent empresarial de tot un sector de gran importància al nostre país. La Confederació dona continuïtat al FÒRUM HÀBITAT ESPANYA, una plataforma que durant diversos anys ha defensat els interessos del sector en temps d’especial dificultat, com la pandèmia.

Feria Hábitat València és la principal fira de l’hàbitat ‘made in Spain’ i s’ha posicionat ja com el certamen més representatiu, internacional i influent del sector al nostre país, amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En la seua última edició, va acollir un total 32.796 visitants professionals, un 15% dels quals procedents de 70 països.

Hàbitat ha obert ja el registre gratuït d’entrades per a professionals de l’hàbitat, que poden descarregar-se ja el seu accés directe a la fira a través del següent enllaç: https://n9.cl/13a20

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt