La Fira de l’Automòbil torna del 2 al 6 de desembre amb més del 90% d’espai expositiu previst ja reservat

Més de 40 marques oficials han confirmat la seua presència en la cita per excel·lència per al sector de l’automòbil en la Comunitat Valenciana.

Enguany, la Fira de l’Automòbil de València tornarà a repetir convocatòria amb el saló de clàssic i col·leccionisme València Motor Classic.

València, 21 de juliol 2022.- Torna la Fira de l’Automòbil de València. I ho fa amb les millors expectatives i amb l’objectiu de motivar el mercat amb les últimes novetats del mercat tant en dièsel i gasolina com especialment la cada vegada més nombrosa flota del vehicle electrificat.

En aquest sentit, Feria Valencia ha convocat la vint-i-quatrena edició de la Fira de l’Automòbil de València del divendres 2 al dimarts 6 de desembre, en unes dates totalment assentades entorn del Pont de Desembre i en les quals el sector espera la resposta del mercat.

Bona prova d’això és que, a falta encara de cinc mesos per a la seua celebració, la Fira de l’Autómovil ha anunciat ja que pràcticament ha cobert l’espai expositiu previst. De fet, són més de 40 les marques oficials que han confirmat que estaran de nou en l’aparador del saló de l’automòbil valencià, la qual cosa ha permés als responsables del mateix reservar el 91% de la superfície expositiva prevista.

Cal recordar que en l’última edició de desembre de 2021, el saló va acollir una oferta de 115 expositors directes i 42 marques oficials, en una superfície expositiva que superava els 50.000 metres quadrats. La flota de vehicles en oferta va aconseguir les 3500 unitats, de les quals més de 2000 es van vendre en la pròpia fira.

Ara, un any després, el sector busca de nou reactivar el mercat de la mà del veterà saló que tornarà, per segon any consecutiu, a compartir convocatòria amb la cita del vehicle i motocicleta clàssica i de col·leccionisme, la València Motor Clássic, que celebrarà la seua segona edició després dels bons resultats collits en la seua estrena de 2021 i que se celebrarà entre el 2 i el 4 de desembre.

  • info
    https://www.feriaautomovil.es/
Scroll to Top