El millor aparador mundial de la innovació per a la indústria taulellera: naix Cevisama Tech

El certamen de referència del sector llança un nou espai de cara a la seua pròxima edició, que se celebrarà del 27 de febrer al 3 de març en Feria Valencia. Cevisama Tech posarà en valor a la indústria taulellera espanyola i el seu treball en I+D+i, que ha convertit el sector de la maquinària i el de fregides, esmalts i colors ceràmics en líder mundial des d’una dècada. Ho farà amb dos pavellons expositius i amb les empreses més capdavanteres de la indústria.
València, 20 juliol 2022.- Cevisama continua preparant-se per a la seua pròxima edició: llança Cevisama Tech, el millor aparador mundial de la innovació per a la indústria taulellera. Les empreses més capdavanteres de la indústria ja han confirmat que estaran exposant en aquest nou espai del 27 de febrer al 3 de març de 2023.
L’objectiu de Cevisama Tech és posar en valor tot l’esforç desenvolupat per la indústria taulellera espanyola en I+D+i, líder des de fa ja més d’una dècada en el sector de la maquinària i les fregides, esmalts i colors ceràmics. Unes sinergies entre totes dues indústries que van posicionar al món ceràmic espanyol en les més altes cotes internacionals. Ho farà a través de dos pavellons expositius que recolliran tota l’oferta del sector. D’aquesta manera, el certamen líder del sector renova la seua aposta per la tecnologia i es prepara per a sorprendre i fer front a les noves necessitats.
Cevisama Tech, que es convertirà en un centre especialitzat en el qual descobrir tota la innovació en maquinària, fregides, esmalts, colors ceràmics, programari, logística, empreses de l’àmbit BIM, tecnologia aplicada i molt més. A més, completarà l’oferta expositiva un ampli programa de ponències i debats entorn de la innovació, la sostenibilitat i la tecnologia amb els grans experts del sector, que donaran algunes claus sobre quin serà l’evolució del sector en el futur més immediat.

+info:
https://cevisama.feriavalencia.com/

Scroll to Top