Hygienalia 2021 aposta per una visió de 360º entorn del sector de la neteja professional

La cita arranca la comercialització de la seua pròxima cita, del 9 a l’11 de novembre a Madrid, amb excel·lents perspectives gràcies a la col·laboració de dues grans associacions, ASFEL i AEFIMIL, i el creixement del sector.

Hygienalia 2021 presenta també la seua nova imatge de campanya, més moderna i dinàmica i que reflecteix la vocació integradora del certamen entorn de tots els sectors que formen part d’aquesta indústria.

València, 3 desembre 2020.- Hygienalia 2021 es posa en marxa. La principal cita professional del sector neteja que se celebra al nostre país ha fixat ja la seua pròxima celebració, del 9 al 10 de novembre en el Palau de Cristall de la Casa de Camp de Madrid i ha iniciat amb excel·lents perspectives el seu període de comercialització.

De fet, aquesta serà una edició molt especial per a Hygienalia ja que ha incorporat com a promotor de la fira i al costat de la patronal del sector de productes de neteja i higiene ASFEL a la seua homòloga en el sector de fabricants i importadors de maquinària industrial i neteja, AEFIMIL.

Es tracta, en aquest sentit, d’un pas molt important per a Hygienalia ja que enforteix en el seu aparador al sector de maquinària industrial per a oferir, d’aquesta manera, al visitant professional un aparador molt ampli i complet amb una visió global de 360 graus entorn de tots els sectors de neteja i higiene professional.

Nova imatge per a 2021

D’acord amb això, Hygienalia ha presentat la seua nova imatge de campanya en la qual reflecteix, precisament, l’evolució del certamen. Dissenyada des del Departament de Màrqueting i Comunicació de Fira València, la imatge aposta per potenciar aquest esperit integrador de Hygienalia 2021 a través de la unió de formes i colors i l’ús del lema ‘Working Together’ (treballant junts).

L’objectiu de la pròxima edició de Hygienalia és seguir en la senda del creixement registrat en les últimes edicions. En aquest sentit, la cita ha passat en les últimes quatre edicions a duplicar pràcticament tots els seus paràmetres. En l’última cita, per exemple, Hygienalia va acollir l’oferta de 141 expositors, 22 dels quals expositors estrangers, i va rebre la visita de 6.264 professionals de sectors del canal ‘Horeca’, la indústria alimentària, ‘facility services’, sector sanitari, indústria farmacèutica, estacions de servei o instal·lacions i equipaments públics.

Hygienalia 2021 està organitzada per Fira València i promoguda per ASFEL, Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene, i AEFIMIL, Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial i Neteja.

+info

www.hygienalia.com

Scroll to Top