Cevisama celebrarà la propera edició del 7 a l’11 de febrer de 2022

Fira València cancel·la la cita al no poder garantir el negoci dels expositors i l’assistència de compradors Les noves dates del certamen internacional seran del 7 a l’11 de febrer de 2022 El comité organitzador de Cevisama, el saló internacional de la indústria ceràmica, l’equipament de bany i la pedra natural, s’ha reunit hui per a analitzar la conveniència de celebrar la pròxima edició del saló, prevista del 24 al 28 de maig després d’haver ajornat les seues tradicionals dates de febrer a causa de la pandèmia.

Les associacions sectorials representades en el comité organitzador, atesa la sensibilitat majoritària de les seues empreses associades, han coincidit que l’evolució de la crisi sanitària no permet celebrar Cevisama 2021 amb garanties d’èxit. En el mateix sentit, Fira València, organitzadora de la mostra, ha constatat que la indústria necessita a Cevisama com a plataforma comercial i eina de promoció però donada la situació internacional que ha provocat la pandèmia, amb restriccions de mobilitat i una evolució molt incerta, considera també, d’acord amb el que han fet altres grans organitzadors firals en el món, que els pròxims mesos no són propicis per a celebrar una fira internacional. D’aquesta manera, una vegada escoltada l’opinió unànime del comité organitzador, Fira València ha decidit suspendre finalment l’edició de Cevisama 2021, una situació que es produeix excepcionalment pel context mundial creat per la Covid-19 i després de diversos anys d’excel·lents resultats en Cevisama, tant en participació com en volum de negoci.

“L’evolució de la pandèmia a nivell mundial continua sent molt negativa. Per això, malgrat que estàvem treballant molt en la preparació de l’edició de maig, amb noves propostes de màrqueting i comercials, hem d’optar, amb gran pesar, per cancel·lar l’edició de 2021”, assegura Carmen Álvarez, directora de Cevisama.

Per part seua, el president de Cevisama, Manuel Rubert, ha subratllat que l’organització “lamenta profundament haver de prendre aquesta decisió” però, insisteix, “la inversió que realitzen les empreses és molt important i no podem celebrar una fira que no garantisca als nostres clients un retorn a aqueixa inversió i els done oportunitats de negoci”.

Finalment, el comité organitzador ha fixat les dates per a la pròxima convocatòria, que serà del 7 a l’11 de febrer de 2022. “Estem segurs que els nostres clients, expositors, visitants, proveïdors i tots els professionals implicats en la nostra gran fira comprenen la situació i, al costat d’ells, ens bolcarem perquè l’any vinent *Cevisama recupere tot el seu potencial i es convertisca en el gran retrobament sectorial, el moment de tornar amb força al mercat i rellançar vendes”, conclou la directora.

Scroll to Top