Primera desfilada virtual d’indumentària valenciana en Fira València

Un total de 21 signatures d’indumentària valenciana i complements participaran dissabte que ve en Fira València en una desfilada que estarà tancat al públic i que s’emetrà íntegrament dimarts que ve 24 de novembre a partir de les 20.00 hores a través de www.fiestayboda.com, les seues xarxes socials i les xarxes socials de @espaiindumentaria.

Aquesta primera desfilada virtual està organitzat per Espai Indumentària Valenciana i Festa i Noces i impulsat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes Comunitat Valenciana i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, en una aposta per reactivar el sector d’indumentària tradicional valenciana.

València, 18 novembre 2021.- Les instal·lacions de Fira València seran testimonis dissabte que ve del que serà la primera desfilada virtual d’indumentària tradicional valenciana, una iniciativa organitzada pel certamen Festa i Noces a través del seu espai especialitzat ‘Espai Indumentària Valenciana’ i impulsat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes Comunitat Valenciana i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és reactivar i impulsar el sector d’indumentària valenciana al cap d’un any pràcticament en blanc i les incerteses que planen sobre la festa fallera del pròxim exercici. D’aquesta manera, i després d’haver de suspendre la setmana passada la fira on s’anava a celebrar aquesta desfilada, els organitzadors i les signatures que tenien previst participar en el mateix han decidit apostar per un format inèdit fins hui i promocionar d’aquesta manera en versió digital totes les seues novetats i noves col·leccions.

Un total de 21 signes participants

A la desfilada s’han sumat un total de 21 signatures d’indumentària tradicional i complements, que desfilaran per la passarel·la muntada ‘ex profeso’ en Fira València des de les 12.00 hores del pròxim dissabte i en diferents torns per a complir amb el protocol de seguretat anti-Covid19 de la institució firal.

Les signatures que participaran seran 1700 – Jorge Faubel, 25 Agulles, Aigües de Març, Alan Indumentaria, Albaes Indumentària Tradicional, Álvaro Moliner, Ambient Faller Indumentària, Amparo Galvez, Andrea Indumentaria, Art-Antic, Artesans Descans, Arturo Torremocha Indumentària, Carlos Salvador Indumentària, Daniel Bada, L’Ú i Dues Indumentària, Martí Indumentaria, Dt.-Vaig veure-Mar, Màxim Betro, Nines de Cotó, Orfebres Peris Roca i Pilar Valverde.

Emissió dimarts que ve 24 de novembre en web i RRSS

La desfilada està prevista que es prolongue fins a primera hora de la vesprada del dissabte i s’emetrà de manera íntegra i degudament produït dimarts que ve 24 a través de la web oficial del certamen www.fiestayboda.com i les seues diferents plataformes socials com Facebook o Instagram. A més, la desfilada també estarà disponible per a les signatures participants i entitats col·laboradores, que podran difondre’l a través de les seues pròpies plataformes.

Amb això, des de Fira València es redobla la seua aposta per aquest sector i la reactivació del seu negoci a través de les noves plataformes de promoció que ofereix la digitalització de l’aparador firal. De fet, Fira València ja té experiència en aquesta mena d’esdeveniments ja que el passat estiu ja va organitzar i va digitalitzar la passarel·la de moda de comunió i cerimònia del certamen Dia Màgic by FIMI.

+info

https://www.fiestayboda.com/

Scroll to Top