Hàbitat rebrà al setembre als grans grups de compra i distribució espanyols del moble

Les botigues associades a Europa Mobles, Grup Ventura, Grup ACEM, Merkamueble, Mobles La Fàbrica, Kibuc, Intermobil, Cercle Mobles, Globaldecó o Grup Catalunya Mobiliari han confirmat la seua visita a la fira.

València, 12 juliol 2022.- El segment del comerç i la distribució de mobles i equipament per a l’hàbitat tindrà un protagonisme molt destacat en la pròxima edició de Fira Hàbitat València, que se celebrarà del 20 al 23 del pròxim mes de setembre en Fira València i al costat d’Espai Cuina SICI i Home Tèxtils Premium by Textilhogar.

Els professionals d’aquest sector són una de les potes sobre les quals se sustenta Hàbitat, al costat d’altres perfils com el de prescriptor, interiorista, dissenyador d’interior o professional de l’àmbit del contract, per exemple. En aquest sentit, en aquesta pròxima edició d’Hàbitat, el comerç tornarà a tindre un paper clau de la mà de la presència de les botigues i responsables de les cadenes de botigues i franquícies més importants del país.

De fet, Hàbitat ja ha rebut la confirmació i la reserva d’estada de la pràctica totalitat de les botigues associades a alguns dels grups de compra i distribució més importants i amb major projecció d’Espanya. Molts d’ells amb una forta implantació tant regional com a nivell estatal.

Es tracta de les botigues pertanyents al Grup ACEM, Agrupació de Comerciants Europeus del Moble o la xarxa de botigues i centres de venda d’ensenyes com Merkamueble o Mobles la Fàbrica. També han confirmat que estaran en Hàbitat la pràctica totalitat de xarxa de Kibuc, Intermobil i Cercle Mobles, igual que els professionals de Globaldecó i de Grup Catalunya Mobiliari. De la mateixa manera, també aposten per una presència destacada en Hàbitat els professionals pertanyents a Europa Mobles i al Grup Ventura Muebles.

De compres i reunions en Hàbitat

Què ofereix Fira Hàbitat València al comerç? Sens dubte la possibilitat d’estar en contacte amb la gran majoria dels seus proveïdors habituals i, a més, ampliar el seu catàleg amb les últimes novetats i col·leccions de les signatures internacionals del moment. A més, molts d’aquests grans grups de compra i distribució de mobles que estaran com a visitants també aprofitaran la possibilitat que els ofereix la fira de reunir els seus associats per a celebrar en les instal·lacions de Fira València les seues convencions i reunions corporatives i internes.

Cal recordar la bona conjuntura que està travessant el sector de la venda i distribució de mobles i equipament per a l’hàbitat al nostre país. La pandèmia i els mesos de confinament viscuts ha provocat un ‘efecte rebote’ en el sector amb una alta demanda d’elements per a renovar les llars.

En aquest sentit, és de destacar que en l’últim any les vendes de moble de llar es van incrementar a Espanya un 19’4% fins als 1.630 milions d’euros, segons l’Observatori Sectorial DBK Informa. A més, enguany, l’activitat i el negoci entorn de les reformes en la llar està creixent set punts per damunt de l’any passat, segons l’estudi de mercat Houzz 2022.

Fira Hàbitat València és la principal fira de l’hàbitat ‘made in Spain’ i s’ha posicionat ja com el certamen més representatiu, internacional i influent del sector al nostre país, amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En la seua última edició, va acollir un total 32.796 visitants professionals, un 15% dels quals procedents de 70 països. Hàbitat 2022 ha obert ja el registre gratuït d’entrades per a professionals de l’hàbitat, que poden descarregar-se ja el seu accés directe a la fira a través del següent enllaç: https://n9.cl/13a20

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt