Espacio Cocina SICI 2022 debat el futur del sector en l’I Col·loqui Intersectorial de Cuines

L’espai ‘KM0’ de la fira serà escenari en la vesprada del dijous 22 de setembre d’un nou fòrum de debat entre els diferents sectors que integren l’equipament integral de la cuina.

El Col·loqui està organitzat pel portal especialitzat Focus Pedra al costat de fira València i comptarà amb la participació de les signatures Cosentino, Dirmann, Inko Cuines i el distribuïdor Matís Concept.

València, 12 juliol 2022.- Espacio Cocina SICI continua avançant en els continguts de la seua pròxima edició, que se celebrarà del 20 al 23 del pròxim mes de setembre en Feria Valencia i al costat de Fira Hàbitat València i Home Tèxtils Premium by Textilhogar. La cita de cuina, en aquest sentit, ha tancat la celebració de la primera edició del Col·loqui Intersectorial de Cuines, un nou fòrum de debat i reflexió entorn del futur del sector i que està prevista la seua celebració dijous que ve 22 de setembre a partir de les 16.00 hores en el nou espai ‘KM0’, la nova zona de tendències, innovació i debat d’Espacio Cocina SICI.

Aquest nou fòrum professional està organitzat pel portal especialitzat del sector Focus Pedra al costat de la pròpia Feria Valencia i abordarà diferents aspectes relatius a les noves propostes de valor per al sector de la cuina i, especialment, es focalitzarà en l’àmbit de la distribució i en el model de botigues que triomfen en el sector de la cuina.

El Col·loqui, que compta amb el patrocini de Cosentino, té previst reunir entorn del seu debat a Elena Izquierdo, gerent de la botiga de cuines valenciana Matís Concept, Antonio Arriaza, gerent de Dirmann (Sevilla), José Manuel Pabón, soci en l’empresa malaguenya fabricant de cuines Inko Cuines i a Santiago Alfonso, VP Global Comunicació & Reputació Corporativa de Cosentino. El col·loqui estarà presentat i moderat per Marisa Carrio, editora de Focuspiedra.com.

Durant la trobada s’abordaran qüestions com la tendència expansiva de nous punts de venda, els nous models de negocis de les botigues, reptes i desafiaments dels professionals de les cuines, gestió de reclamacions i incidències, entre altres assumptes.

Perfil dels participants

– Matís Concept, va nàixer en 2014. Aquest estudi valencià dirigit per Elena Izquierdo està especialitzat en el sector de la cuina i del bany i compta amb Dica com a proveïdor de mobles. Destaquen per una manera de treballar molt personalitzada amb tots els clients, des del desenvolupament del projecte, fins al seguiment en obra i instal·lació de mobles.

-Diego Reguera i Antonio Arriaza van decidir fa més de 15 anys apostar per un concepte de cuina en contínua evolució. Així va nàixer Dirmann a Sevilla, que hui compta amb un equip de 19 persones, tres botigues de cuina pròpies i un associat que es dedica només a la comercialització. Aquesta signatura sevillana amb mires a continuar creixent, confia en el fabricant alemany Nolte com a proveïdor dels seus mobles i fins hui han realitzat més de 3.000 projectes. Un dels últims en els quals han participat, 330 habitatges a les Torres Eurocity de Gibraltar.

-Amb seu en Coín, Màlaga, Inko Cuines va començar la seua marxa en 1999 com a Mobles Incosur S.L. Actualment, amb 140 empleats en plantilla, més 12 autònoms, fabriquen prop de 5.000 cuines a l’any i van tancar 2021 amb una facturació de 14.200.000€. José Manuel Pabón, soci en Inko, serà el representant de l’empresa que participe en el col·loqui.

-Santiago Alfonso és VP Global Comunicació & Reputació Corporativa de Cosentino companyia global, espanyola i de propietat familiar, que produeix i distribueix superfícies innovadores per al món de l’arquitectura i el disseny sota les marques pioneres Silestone®, Dekton® o Sensa by Cosentino®. El grup basa el seu desenvolupament en l’expansió internacional, un innovador programa de recerca i desenvolupament, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, i el seu compromís corporatiu permanent amb la societat i les comunitats locals on és present.

L’I Col·loqui Intersectorial de Cuines complementa, en aquest segon, l’altre fòrum que se celebrarà també en l’àmbit d’Espacio Cocina SICI, el Fòrum de Marmolistas, focalitzat en el sector de la pedra, marbre i superfícies per a la cuina.

info
https://espaciococina.feriavalencia.com/

Desplaça cap amunt