Hàbitat llança la seua campanya de compradors més ambiciosa per a la pròxima cita de setembre

El certamen bloqueja més de 3.000 nits d’hotel a la ciutat de València i àrea metropolitana per a compradors convidats i obri el seu registre en línia d’entrades professionals.

els Estats Units serà un dels mercats prioritaris en una campanya inter¬nacional impulsada per la Generalitat Valenciana a través IVACE Internacional, ICEX i ANIEME – Fedai.

València, 6 juliol 2022.- Fira Hàbitat València comença a donar forma a la qual es perfila com una de les seues millors edicions. Amb una previsió d’ocupació pròpia que superarà els 70.000 metres quadrats i en ple procés d’ubicació d’espais expositius per a les signatures i marques presents, la cita líder de l’hàbitat ‘made in Spain’ ha llançat ja una de les seues campanyes de compradors més ambicioses.

En aquest sentit, davant la forta demanda registrada, el certamen ha optat per bloquejar fins a 3.000 habitacions al parc hoteler tant de la ciutat de València com en la seua àrea metropolitana per a donar cabuda als seus compradors convidats preferents. Es tracta de professionals amb un alt poder de compra i que han sigut seleccionats per les pròpies signatures expositores perquè visiten del 20 al 23 del pròxim mes de setembre la cita de Fira València.

A més, a aquesta acció directa promoguda per Fira Hàbitat València se li suma l’important esforç promocional i d’inversió que estan realitzant organismes públics com la Generalitat Valenciana, a través d’IVACE Internacional, o el propi ICEX, amb l’impuls de la patronal d’exportadors de moble i il·luminació ANIEME – Fedai per a seleccionar aquells mercats prioritaris en la captació de compradors professionals per a Hàbitat.

els Estats Units, un mercat clau

Quins són aquests mercats? En la llista de mercats clau destaquen països com els Estats Units, que per a aquesta edició irromp com un dels destins claus per a la indústria espanyola de l’hàbitat. De fet, el mercat estatunidenc s’ha posicionat com el tercer destí més important del moble espanyol en registrar un creixement del 26’4% en el primer trimestre de l’any, segons les últimes estadístiques aportades per l’ICEX i recollides recentment per ANIEME.

Al costat dels Estats Units, també s’estan realitzant accions específiques de captació de compradors professionals en mercats considerats prioritaris com Portugal, França, Alemanya, el Regne Unit, Mèxic, Unió dels Emirats Àrabs i Països Bàltics. Cal recordar, en aquest sentit, el bon to que continua exhibint la balança exterior del moble espanyol, que, si bé també ha notat els efectes globals de la inflació i la cadena de subministraments, va acumular un creixement del 8’8% en els tres primers mesos de l’any superant els 649 milions d’euros.

Caràcter internacional d’Hàbitat

Amb tot, l’objectiu, segons explica el director de Fira Hàbitat València, Daniel Marco, és “aprofundir en el fort caràcter internacional d’Hàbitat. Una de les característiques principals i senyals d’identitat de la nostra fira és la capacitat que té per a ajudar a la internacionalització dels nostres expositors. En l’última edició, el 15% dels visitants procedien de 70 països i, en aquest sentit, enguany incrementarem els nostres esforços per a créixer en visites internacionals i, sobretot, en la capacitat de compra dels professionals que estaran aquest setembre en Feria Valencia”.

Marc, a més, ha volgut posar en valor, “l’alta resposta dels compradors” a la pròxima edició d’Hàbitat, atrets per “un gran aparador expositiu, amb més de 70.000 metres quadrats de superfície ocupada només amb Hàbitat”, al que se sumarà també la “oferta altament professional i de qualitat” del sector tèxtil a través de la fira Home Tèxtils Premium by Textilhogar i el moble i equipament per a la cuina amb el certamen Espai Cuina SICI. “En total un aparador enormement atractiu per a distribuïdors i prescriptores de l’hàbitat i que es veurà complementada per la celebració de València com a Capital Mundial de Disseny 2022 durant la setmana d’Hàbitat”, assenyala.

Hàbitat ha obert ja el registre gratuït d’entrades per a professionals de l’hàbitat, que poden descarregar-se ja el seu accés directe a la fira a través del següent enllaç: https://n9.cl/13a20

Fira Hàbitat València és la principal fira de l’hàbitat ‘made in Spain’ i s’ha posicionat ja com el certamen més representatiu, internacional i influent del sector al nostre país, amb un ampli aparador de moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En la seua última edició, va acollir un total 32.796 visitants professionals, un 15% dels quals procedents de 70 països.

  • info
    https://www.feriahabitatvalencia.com/
Desplaça cap amunt