Compradors estrangers de més de 20 països visitaran FIMI summer experience

La fira internacional de moda infantil i juvenil, que se celebra del 17 al 19 de juny de 2022, comptarà amb la visita de més de 100 compradors internacionals, que busquen en el mercat espanyol les tendències per a la temporada primavera/estiu 2023.

València, 10 de juny 2022.- Més de 100 visitants estrangers visitaran del 17 al 19 de juny FIMI, la fira internacional de moda infantil i juvenil de referència, en busquen de les últimes tendències i novetats de les pròximes col·leccions.
Itàlia, els Estats Units, Líbia, Mèxic, Xile, Colòmbia, Emirats Àrabs, República Dominicana, Alemanya o Bèlgica són cap solo dels llocs dels quals vindran els professionals internacionals, que veuen en el mercat espanyol un lloc perfecte per a proveir-se i per a conéixer les noves marques i tendències de les millors signatures del sector, que estaran en FIMI summer experience. Una visita que és possible gràcies al treball de FIMI i ASEPRI, en col·laboració amb l’IVACE i Cambra de Comerç de València.
Per exemple, han confirmat la seua assistència grans clients potencials, com a professionals dels grans magatzems del Líban ABC, la boutique física i en línia de Noruega MARTINE BARNEKLAER, la botiga italiana Dreamkids o la distribuïdora mexicana DALVI. A més, també han anunciat que visitaran en FIMI Royal Kids de Suïssa, Childrensalon del Regne Unit o El Racó de Maria de Florida.
Els clients internacionals podran veure (i tocar) moda i moda de bany, calçat, complements, cosmètica, perfumeria, summer toys i molt més, així com una gran oferta expositiva, amb un total de 103 marques. I és que la fira de moda infantil i juvenil és la primera del calendari firal europeu de la temporada, la qual cosa brinda una oportunitat única per a anticipar-se i preparar la pròxima temporada de primavera/estiu amb preus competitius que només es troben en fira.
FIMI summer experience, fira organitzada per Fira València en col·laboració amb Asepri (Associació Espanyola de Productes per a la Infància), és el marc perfecte per a fer networking i gaudir, gràcies al bon ambient que es respira entre expositors i visitants. Tindrà un ambient molt mariner, amb tocs de surf i aires de countryside. A més, enguany FIMI tindrà un shooting de marques en directe durant dos dies de la mà de dos fotògrafs: un nacional i un altre internacional.
L’edició d’estiu de FIMI serà una edició molt especial. Un retrobament molt esperat que albergarà a les marques de moda infantil nacionals i internacionals i que situarà al capdavant, sent una de les fires més importants d’Europa.
“Els clients estrangers venen a FIMI pel seu gran aparador comercial i, any rere any, ens remarquen el seu interés en les marques espanyoles”, revela Alicia Gimeno, directora de FIMI. “Per descomptat, també tindrem al visitant nacional, que busca ser el primer a trobar les marques que s’exposen en la fira, així com aprofitar les oportunitats a l’hora de comprar per a la pròxima temporada”, afig.

Desplaça cap amunt