Espai Indumentària Valenciana creix amb el suport de el sector

València, 6 d’agost de 2021.- Espai Indumentària Valenciana celebrarà una edició sense precedents en la qual el Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, l’Associació Comerç Indumentària Valenciana (ASCIVA) i el Centre d’Artesania de la Comunitat, impulsen a el sector juntament amb Fira València. L’objectiu és comú, oferir el millor aparador als valencians d’indumentària valenciana i de la resta de disciplines artesanals que enriqueixen la tradició fallera com orfebreria, cancans i enagos, alta postissos, calçat, detalls i complements, entre molts altres

A tres mesos de la celebració d’Espai Indumentària ja són més de 50 firmes les que han confirmat la seva participació en aquesta tercera edició que se celebrarà de l’22 a el 24 d’octubre de 2021 a el marc de Festa i Boda en Fira València. Algunes de les firmes que ja han confirmat apostant per aquest punt de trobada són 1700, Álvaro Moliner, Albaes, Aigües de Març, Santamaría Orfebres, Eduardo Cervera, Orfebres Peris Roca, Margarida Vercher, Roa, Art Antic, Mavimar, Arturo Torremocha Indumentària, Alan Indumentària, El món d’Aran i Relleu.

Els indumentaristes prenen la Passarel·la

La Desfilada d’Indumentària Valenciana s’ha convertit en cita obligada per a tots els valencians amb la participació de grans firmes de sector. En aquesta convocatòria, tornaran a obrir-se les portes de la Sala Desfilades, convertint-se en una desfilada presencial.

L’últim desfilada organitzada al novembre de 2020 va comptar amb la participació d’un total de 21 firmes d’indumentària valenciana i complements. Una desfilada emès íntegrament a través del web de l’certamen i les seves xarxes socials i que va obtenir un gran èxit d’assistència on line.

Espai Indumentària Valenciana es consolida com una realitat pensada per al petit comerç i per a tots els valencians.

  • Info: www.fiestayboda.com
Scroll to Top