El sector respon de manera “molt positiva” a l’inici de la comercialització de Cevisama 2022

Cevisama comença a rebre les primeres reserves d’espai expositiu per a la cita de el 7 a l’11 de febrer de 2022. “Estem detectant un gran interès per part de la indústria per recuperar el seu certamen més potent. Hi ha ganes de Cevisama “, explica el president de la sala, Manuel Rubert.

La fira també posa en marxa la seva Campanya de Compradors Internacionals amb especial incidència en el mercat nord-americà, Amèrica del Sud i la Unió Europea.

València, 23 jul 2021.- Cevisama ja està en marxa i el sector està responent amb força. La Fira Internacional de Ceràmica, Equipament de Bany i Pedra Natural ha obert recentment el seu període de comercialització i renovació de l’espai expositiu per a la seva 39º edició, que se celebrarà de l’7 a l’11 de el proper mes de febrer en Fira València. Després dels primers dies, la resposta de el sector està sent “molt positiva”, segons apunta el president de la sala, Manuel Rubert.

Per a l’empresari castellonenc, “després de tot un any estem constatant l’interès de la indústria per tornar a estar present a Cevisama”. Segons explica Rubert, “tot i que encara és aviat per extreure percentatges, els primers indicadors de comercialització ens fan ser optimistes ja que estem rebent un bon nombre de sol·licituds de reserva d’espai. Molts d’ells són renovacions però també un destacat nombre de noves firmes expositores interessades en no perdre l’oportunitat de participar en la primera gran fira de el sector el 2022 “.

En aquest sentit, Rubert ha assenyalat el “bon indicador” que ha suposat la recent celebració de l’cicle de conferències digitals ‘Cevisama ON’, que ha comptat amb la participació de les principals associacions sectorials i en què “s’ha constatat la necessitat de recuperar Cevisama, adaptant-se als nous reptes sectorials, com així ho farem “, indica el president de la Sala.

Ambiciosa campanya internacional

Coincidint amb el bon to de l’arrencada en la comercialització, Cevisama també ha posat en marxa la seva Campanya de Compradors Internacionals, que en aquesta edició se centrarà en aquells mercats més atractius per als expositors de Cevisama. Cal recordar, que Cevisama reuneix en cada edició a compradors procedents de més de 150 països pel que suposa un focus d’atracció global molt rellevant per als professionals de sector.

Cevisama 2022 centrarà part de la seva campanya en mercats d’especial rellevància per a la indústria en un entorn com l’actual com és el Estats Units, els països de la Unió Europea i, especialment, Sud-amèrica. Segons els últims indicadors, Estats Units s’ha consolidat al llarg d’aquest any com la principal destinació de les exportacions de ceràmica espanyola mentre que el sector s’està detectant un creixent interès dels mercats sud-americans per la ceràmica espanyola enfront de la de procedència asiàtica.

Una completa oferta sectorial

Amb tot, Cevisama ja prepara la que serà la seva edició amb l’oferta més completa. I és que el certamen tornarà a l’calendari firal en any parell i amb la conseqüent incorporació al seu aparador de tota l’oferta de maquinària i tecnologia per a la indústria, que redobla aquest any el seu atractiu per al comprador internacional ja que la cita de Fira València serà la primera que incorpori aquest sector en el calendari mundial de fires.

A més, Cevisama acollirà l’oferta més innovadora i sorprenent amb l’última rajoles ceràmiques, frites, esmalts i colors ceràmics, equipament de bany, sectors auxiliars i pedra natural per a conformar la millor i major oferta per al professional de la reforma i construcció així com d’equipament per a instal·lacions i col·lectivitats.

espai segur

Cevisama se celebrarà en unes dates en què tant la pròpia evolució de la situació sanitària com la progressiva regularització de l’calendari mundial de fires i la consolidació de la mobilitat internacional a causa de el progrés en la vacunació fan preveure la pràctica normalitat en el desenvolupament de l’certamen.

Malgrat tot, Fira València disposa de l’Protocol anti-Covid19 amb mesures ja posades en marxa amb èxit en certàmens presencials i que garanteixen absolutament un entorn 100% segur per al desenvolupament de certàmens firals.

En la seva última edició de febrer de 2020, Cevisama va acollir a 92.435 visitants, dels quals, 21.364 van ser professionals estrangers procedents de 156 països. El certamen va presentar un aparador amb 847 expositors sobre una superfície bruta ocupada de 126.000 metres quadrats. Cevisama compta amb l’impuls d’organismes ‘partners’ com ASCER, ANFFECC, ASEBEC i Aseban.

  • info
https://cevisama.feriavalencia.com/
Desplaça cap amunt