Els reptes de futur del sector de la cuina, a debat en Espacio Cocina SICI 2022

La cita del pròxim 20 al 23 de setembre de Feria Valencia programa una agenda de conferències, presentacions i taules de debat en la ‘Plaça Cuina’, en l’àmbit del nou espai d’innovació KM 0.

Espacio Cocina SICI, a més, convoca uns guardons als millors expositors i que comptarà amb la participació i opinió dels visitants professionals.

València, 7 setembre 2022.- Espai Cuina SICI ultima tots els detalls per a l’esperada celebració de la seua quarta edició, del 20 al 23 de setembre en Feria Valencia; una cita molt especial ja que suposa l’estrena de la fira al setembre i la seua coincidència amb el certamen del moble Feria Hábitat Valencia i la cita tèxtil Home Tèxtils Premium by Textilhogar.

Serà una edició de moltes novetats en la qual està prevista la presència de més d’un centenar de signatures i marques expositores i en la qual s’estrenarà un nou espai d’innovacions i tendències anomenat ‘KM0’. En aquest nou espai, Espacio Cocina SICI ha programat una sèrie de conferències, presentacions de producte i taules de debat d’interés per als professionals del sector i que abordaran els reptes de futur del sector de la cuina, com la digitalització, els punts de distribució o les noves estratègies de cooperació intraempresarial, entre molts altres aspectes.

El fòrum, la programació del qual està disponible ja en línia, serà en la denominada ‘Plaza Cocina’, en el centre del N3P4 de Espacio Cocina SICI i en l’àmbit de l’espai d’innovació ‘KM0’. Durant els quatre dies de fira se succeiran diferents presentacions a càrrec d’empreses com Titus, Icro, Häfele o Biesse; a més, de ser el punt de trobada on es presentarà el dimarts 20 de setembre la innovadora iniciativa Home Design Hub, que compta amb la participació de les signatures Antalia, Latorre, Cosentino i Pando. Aquesta iniciativa patrocinarà el dimecres 21 a les 18.00 hores un divertit ‘Afterwork’ en ple centre del pavelló.

A més, la ‘Plaça Cuina’ serà escenari de dos importants fòrums i taules de debat, organitzades totes dues pel portal especialitzat Focuspiedra. Es tracta de la segona edició del Fòrum Marmolistas, que se celebrarà el dimecres 21 de setembre amb la participació de les empreses Cupa Stone, Terra Marbre, Mademol i l’Associació Catalana de Marmolistas.

L’endemà se celebrarà en el mateix maco l’I Col·loqui Intersectorial de Cuines, també organitzat per Focuspiedra i que analitzarà les noves propostes de valor per al sector de la cuina, especialment en l’àmbit de la distribució i a través de models de botigues que triomfen. En aquest col·loqui està prevista la participació de les signatures Matís Concept, Dirmann, Inko Cuines i Cosentino.

La ‘Plaça Cuina’ també serà escenari el divendres de la presentació de la quarta edició del concurs Antalia Decora i de la nova conferència del ‘youtuber’ especialista en el món de la decoració i la cuina Dani Colino, que realitzarà el dimecres 21 de setembre a les 12.00 hores una conferència entorn de l’aplicació de les xarxes socials i les diferents estratègies entorn de la digitalització per a les empreses del sector de la cuina.

Reconeixements empresarials Espai Cuina SICI

En el marc de la fira, Espacio Cocina SICI 2022 posarà en marxa els seus tradicionals guardons en els quals es reconeixerà el treball de les signatures expositores en una edició tan especial com la d’enguany. Així, els ‘Premis ECSICI2022’ s’estructuraran entorn de tres categories:

• Innovació de producte
• Estand i imatge d’empresa
• Valors empresarials

Les empreses expositores reconegudes podran recollir el guardó en un acte que se celebrarà en el matí del divendres 23 de setembre (últim dia de fira) i els professionals que visiten la fira podran opinar aquests guardons a través de la pròpia pàgina web del saló.

Més activitats: Fòrum WDC d’Hàbitat i el World Design Street Festival

Cal recordar que tots els professionals que visiten enguany Espacio Cocina SICI veuran multiplicades totes les seues opcions d’activitats paral·leles més enllà de la mera activitat comercial de visita als estands expositors. Així, la coincidència amb Feria Hábitat Valencia permet també l’assistència a tot el cicle de conferències del Fòrum WDC, que se situarà just a l’entrada del pavelló d’Espai Cuina SICI, així com les diferents exposicions programades.

A més, la fira serà el punt culminant de la celebració de València com a Capital Mundial de Disseny 2022, per la qual cosa durant tota la setmana se succeiran multitud d’activitats, fòrums, exposicions i conferències englobades en la iniciativa World Design Street Festival, i l’agenda del qual es pot consultar ací.

  • info
    https://espaciococina.feriavalencia.com/
Desplaça cap amunt