Els líders del sector de tota Espanya exposaran les seues novetats en Dia Màgic by FIMI del 13 al 15 de maig

Expositors d’Andalusia, Catalunya, Madrid, Múrcia, Aragó, Castella-la Manxa, Canàries i per descomptat, Comunitat Valenciana participaran en la novena edició de l’única fira de moda de comunió i cerimònia d’Espanya.

València, 11 maig 2022.- En dos dies donarà principi l’única fira de moda de comunió i cerimònia dirigida la professional de tota Espanya: Dia Màgic by FIMI, que se celebra del 13 al 15 de maig en Fira València.
Ja està tot preparat i els expositors, que venen de tots els punts del país, quasi llestos per a mostrar als compradors nacionals i internacionals les seues novetats. Per exemple, d’Andalusia podrem veure les creacions de la signatura Homes, un clàssic amb més de 40 anys d’experiència, de Mercedes d’Alba, que mostrarà els seus vestits i complements fets artesanalment (i mostrarà en passarel·la) o Mimosines, que portarà els seus dissenys clàssics fets a Espanya. Així mateix, Creacions Charo presentarà la seua nova col·lecció, en la qual utilitza els millors i més variats teixits mentre que Blau de Colibrí portarà al seu estand moda clàssica amb aires renovats.
També participa l’andalusa Amabela, un taller creatiu que fabrica vestits i complements amb aire campestre i senzill. Per part seua, Manuela Macias, que aposta per la innovació i el disseny, vindrà a Dia Màgic a descobrir la seua nova temporada de comunió i Beatriz Montero exposarà la seua col·lecció d’estil personal i confecció exquisida i desfilarà en la passarel·la del certamen.
També les andaluses Fabiola Carmona, Debesos, amb el seu inconfusible estil romàntic i Pathi Col·lecció, amb els seus exclusius i únics models, estaran en el certamen de referència de la moda de comunió del món. Així mateix, Creacions Marigar, amb els seus vestits de comunió i d’arres i Kobez, la identitat de les quals és l’artesania i el bon fer, han volgut exposar i mostrar al món les seues col·leccions. Mentre que la unió entre el classicisme i la contemporaneïtat d’Àvia Tata es podrà veure en Dia Màgic.
De Madrid vindran altres grans signatures com les conocidísimas Volguda Philippa, amb un estil molt propi o Mon Air que, a més, participarà en la passarel·la de Dia Màgic by FIMI. També aquesta entre els expositors Manuela Montero, una signatura que compta amb diversos premis, com l’excel·lència empresarial o dona emprenedora. Dia Màgic by FIMI tornarà a comptar amb Cassoleta, una marca fresca i elegant que vist els més xicotets de la casa, així com amb Novadrima, que enguany no sols mostrarà els seus elegantíssims vestits de comunió per a xiquet, també per a xiqueta. Participaran també la madrilenya Cua-Cuak, els detalls de la qual marquen la diferència i l’Atelier de Susana, amb els seus espectaculars teixits naturals.
La catalana Esperanza Bertran vindrà a Dia Màgic by FIMI amb els seus complements ideals per a comunió, però també per a cerimònia mentre que Blau Mari celebrarà en la fira el seu 25 aniversari. Des de Barcelona vindrà Crisby’s, un atelier artesanal amb més de 50 anys d’experiència en el sector.
Des d’Aragó Dia Màgic by FIMI tindrà a la signatura Carmen Taberner, que confecciona tots els seus productes a Espanya, mentre que l’empresa familiar especialitzada en punt Artesania Infantil Tina, presentarà les seues peces d’alta qualitat.
La Infantita Alta Costura, originària de Ciudad Real, presentarà la seua nova col·lecció que farà brillar als més xicotets. Així mateix, estarà en Fira València FYDACTTEX, la signatura especialitzada en vestits de comunió i cerimònia per a xiquets, mentre que el dissenyador canari Oswaldo Machin mostrarà les seues últimes creacions.
De Múrcia arribarà la marca de complements Josephine Lucca, que participa per primera vegada en el certamen, així com els ja clàssics Zoysan & Zhoe’s, marca de sabates i accessoris, Lovely Days amb els seus ideals vestits i Montserrat Lozano – La nana, amb els seus vestits elegants i senzills, que aposten per la confecció artesanal.
La Comunitat Valenciana tindrà, per descomptat, gran representació de la mà de les grans marques del sector. Hi haurà una bona representació del sector de calçat amb signatures com a Oca-Boja, María Catalán, Caminet, Zoysan o Piulín amb els seus Marianitas. Tornarà Hortensia Maeso, amb les seues tendències capdavanteres i trencadores, que es pujarà també a la passarel·la o Lilus, que sorprendrà amb les seues novetats per a 2023. Barcarola, també participarà i presentarà dissenys exclusius elaborats a partir de teixits naturals mentre que Alhuka Cerimònies, que ofereix les millors peces i usa les millors matèries primeres. Siena torna a Dia Màgic by FIMI amb els seus complements i adorns per al pèl únics. Així com Rapife, que compta amb una àmplia varietat de conjunts interiors infantils suaus, frescos i còmodes.
Tornaran les alacantines Amaya, que presentarà les seues noves creacions, inspirades en la tradició mediterrània i Mimilú, un bufe d’aire fresc amb els seus dissenys diferents. La signatura Anavig torna en gran, amb una nova col·lecció inspirada en la Belle Epoque, mentre que Creacions Niseret mostrarà la seua col·lecció per a 2023, que es distingeix per la seua elegància i senzillesa.
La signatura Nens també estarà participant en Dia Màgic by FIMI, mentre que les marques Teresita Royal i Calamaro mostraran la frescor dels seus conjunts interiors. Finalment, exposarà en Dia Màgic by FIMI Eve Children, una marca espanyola especialitzada en el disseny infantil que ha irromput amb força en el sector.

Desplaça cap amunt