Dia Màgic by FIMI arranca la seua edició més internacional, marcada pel retorn de les comunions en gran

Més de 60 marques mostraran del 13 al 15 de maig en Fira València les seues propostes de moda per a la pròxima temporada de comunió i cerimònia. Així mateix, en 2022 tornarà la passarel·la Passeig Màgic, en la qual desfilaran importants marques, que presentaran a premsa i al comprador la seua nova col·lecció.

València, 11 maig 2022.- Dia Màgic by FIMI, l’única fira internacional i professional especialitzada en moda de comunió i cerimònia, obrirà les portes de la seua novena edició demà divendres 13 de maig i se celebrarà fins diumenge que ve 15. Fira València es convertirà així en el centre de la moda de comunió i de cerimònia en un any en què tornen en gran aquestes celebracions després d’un període d’aturada.
Cal destacar que la fira Dia Màgic by FIMI reuneix cada any a centenars de visitants nacionals i – cada vegada més – internacionals, que busquen producte i inspiració en el seu aparador comercial. En les seues nou edicions s’ha consolidat com el punt de trobada imprescindible de tot el sector.
En 2022, el certamen comptarà més de 60 marques que mostraran les seues propostes de moda, calçat, complements, llenceria, barrets, tocats i roba de cristianar que vestiran els xiquets la pròxima temporada. Hortensia Maeso, Esperanza Beltrán, Amaya, Oca-Boja, Barcarola, Volguda Philippa, Creacions Charo, Alhuka Cerimònies o Mercedes d’Alba són només alguna de les marques que presentaran la seua nova col·lecció en Dia Màgic by FIMI.
El retorn de les comunions, la reactivació del sector
Les comunions han tornat, amb tot el que significa celebrar-les. I això es nota en el sector, que s’ha reactivat i treballa a ritmes frenètics en aquest mes de maig, data per excel·lència de batejos i comunions. No sols estan ultimant detalls per a aquesta temporada, sinó que han estat preparant la nova col·lecció per a 2023, un treball que es veurà reflectit en Dia Màgic by FIMI. El certamen és l’escenari perfecte per a mostrar-se, ja que serveix de plataforma i dona visibilitat de qualitat a les empreses participants.
“Espanya és la principal potència en producció de moda de comunió. És clarament el país líder en aquest sector tan concret, que mou molt negoci”, assegura Alicia Gimeno, directora de Dia Màgic by FIMI. En 2019 el nombre de comunions va ascendir a més de 204.000 i es van donar 175.844 batejos, segons dades de la Conferència Episcopal. Una xifra que es va alentir durant la pandèmia però que, a poc a poc, va tornant a la normalitat. A més, segons un estudi de KPGM, aquests importants esdeveniments generen despeses per valor de 589 milions d’euros.
“Dia Màgic by FIMI torna amb tota la seua força en aquesta edició, en la qual el sector ha vist reactivada la seua activitat”, afirma Gimeno, que assenyala que Dia Màgic by FIMI genera oportunitats de negoci i llança a les marques no sols a nivell nacional, també internacional. “És el lloc perfecte per a ampliar mercat”, apunta.
Dia Màgic by FIMI espera rebre centenars de visitants professionals de tots els punts d’Espanya, així com visitants internacionals gràcies, entre altres, al treball conjunt entre Fira València i ASEPRI amb Cambra de Comerç de València i l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial). Professionals de 10 països – com a Països Baixos, els Estats Units, Itàlia, Irlanda, Portugal o Mèxic, entre altres- visitaran a la fira, sense perdre de vista al client nacional, que continuarà sent protagonista. Compradors, fabricadors i distribuïdores, entre altres acudiran a la cita a comprar les millors col·leccions per a la pròxima temporada.
A més, podran veure els dissenys i creacions en la desfilada Passeig Màgic, la passarel·la de referència de moda de comunió i cerimònia, en la qual participaran Amaya, Beatriz Montero, Crisby’s, Hortensia Maeso, Mercedes d’Alba i Mon Air i en el qual la premsa tindrà un espai reservat en una desfilada exclusiva el divendres a les 13.30 hores.
Finalment, Dia Màgic by FIMI té preparat un agradable ‘Tardeo’ en el qual se celebrarà el retrobament del sector i es podrà prendre alguna cosa mentre es fa networking en un ambient relaxat. Una trobada ideal per a compartir entre visitants, expositors i premsa que tindrà lloc en el fòrum nord el divendres 13 de maig en finalitzar la jornada.
Dia Màgic by FIMI obrirà les seues portes el divendres 13 de maig fins al diumenge 15 en el recinte firal valencià amb un horari ininterromput de 10.00 a 19.00 hores, divendres i dissabte, i diumenge fins a les 15.00 hores

Desplaça cap amunt