El “Salón 2 Ruedas” completa la seua oferta amb un potent ‘MotorShow’

Acrobàcies amb la Ducati d’Emilio Zamora, campionats de Trial i Bike Trial, circuits de proves, signatures de pilots o una concentració d’Harleys, al·licient a la visita del 4 al 6 de novembre al Saló de la Moto i la Bici de Feria Valencia.

València, 25 octubre 2022.- El Saló de la Moto i la Bici de València, 2 Rodes, ultima la seua pròxima edició, que se celebrarà la setmana vinent del 4 al 6 de novembre amb una oferta que ja ascendeix a 127 signatures i marques expositores i una potent agenda d’activitats que completa l’oferta comercial del Saló. La cita, en aquest sentit, ha publicat ja els horaris de totes les activitats previstes en les quals destaquen les exhibicions d’acrobàcies sobre rodes del pilot de Ducati Emilio Zamora, els campionats de trial indoor i bike trial, exposicions de clàssics i custom o fins i tot una curiosa carrera de moto contra bici.

El “Salón 2 Ruedas” conforma, d’aquesta manera, una oferta alternativa i oberta a tots els visitants que durant aqueix cap de setmana acudisquen a Feria Valencia amb l’objectiu no sols de comprar la seua pròxima moto, bici o l’accessori idoni per a la seua afició, sinó de passar unes hores d’oci i diversió entre dues rodes.

El xou d’Emilio Zamora, trial indoor i bike trial

Un dels grans atractius serà la presència, una edició més, de l’acròbata sobre rodes Emilio Zamora. El pilot de Ducati tornarà a oferir el millor del seu espectacle en la pista preparada en el pavelló N2P4 en dos passes previstos el divendres (12.00 i 18.00 hores) i altres dues el dissabte (12.00 i 17.45 hores). A més, el Distribuïdor Central serà escenari durant els tres dies dels salts i exhibicions de trial indoor, a càrrec del campió valencià Víctor Palomares, i de trial bike, amb Juanda de la Penya i la seua escola. El diumenge, a les 12.30 tots dos realitzaran la seua ja tradicional carrera moto vs bici.

El Saló també serà escenari d’una concentració d’aficionats de la mítica ensenya nord-americana Harley Davidson, que acudiran el dissabte a partir de les 11.15 hores a Fira València juntament amb desenes d’aquestes mítiques màquines sobre dues rodes. El dissabte 2 Rodes també acollirà l’esperat homenatge al pilot del Mundial de Superbikes Xavi Forés, que rebrà l’afecte de l’afició valenciana en un acte que es desenvoluparà en l’escenari habilitat en el Distribuïdor Central de Feria Valencia.
D’altra banda, i en el marc de la fira, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana organitzarà al llarg del dissabte una jornada formativa per als vehicles de motor que participen habitualment en proves ciclistes.

Activitats permanents

A més, el Saló també ha programat diferents activitats i zones d’oci permanents i obertes tots els dies de la fira. És el cas del circuit de seguretat viària per a xiquets/as o la pista de proves que tots els anys munta l’Associació Valenciana d’Acte Escoles (AVAE) i que permet provar ‘in situ’ les motos i les bicis exposades.

Quant a exposicions, els visitants de la pròxima edició de “2 Ruedas” podran gaudir de les motos ‘custom’ més al·lucinants amb l’exposició ‘Special Bike Cult’, així com una nova exposició de patinets elèctrics i vehicles de mobilitat sostenible.

Zona gastronòmica i pàrquing gratuït

I perquè no estiga renyida la visita a la fira amb l’oci i la gastronomia, el Saló disposarà d’una gran zona gastronòmica en el Distribuïdor Central amb una variada oferta per a tots els públics. A més, com és habitual, qui acudisca a la fira amb moto disposarà d’un pàrquing gratuït exclusiu situat en el Pavelló N2P4.

Entrades a la venda

Els aficionats i públic general que desitge adquirir la seua entrada per al Saló 2 Rodes pot ja fer-ho directament de manera en línia a través del següent enllaç: https://n9.cl/aih4r . A més de poder descarregar-se directament en el seu dispositiu mòbil l’entrada i accedir al recinte firal sense cues, podrà beneficiar-se d’un descompte de prop del 50% ja que el preu de venda en línia de les entrades és de 6 euros mentre que en taquilla, les entrades tenen un cost de 10 euros.

Scroll to Top