Les Falleres Majors de València 2023 i la seua cort assisteixen a la desfilada d’Espai Indumentària Valenciana

Les desfilades d’Indumentària Valenciana van comptar amb la presència de la recentment nomenada Fallera Major de València 2023, Laura Mengó Hernández, de la comissió L’Antiga de Campanar, així com de la recentment nomenada Fallera Major Infantil de València 2023, Paula Nieto Medina, de la comissió Azcárraga-Fernando el Catòlic, i les seues respectives Corts d’Honor. Aquesta va ser un dels seus primers actes en les seues agendes com a Falleres Majors i la primera desfilada al qual van assistir.
València, 25 d’octubre 2022.- El diumenge va tancar les seues portes “Fiesta y Boda”, la fira especialitzada en esdeveniments, noces i celebracions que durant el cap de setmana Fira València va mostrar tots els serveis i productes per a crear la festa perfecta i tot el relacionat amb la indumentària valenciana.
El diumenge 23, l’Espai Indumentària Valenciana de “Fiesta y Boda” va comptar amb una desfilada molt especial. Un total de 14 de marques van desfilar per a un públic d’honor: les noves Falleres Majors de València 2023: Laura Mengó i Paula Nieto Medina, acompanyades de les seues respectives corts. El periodista Jose González de 7 Televalencia va ser l’encarregat de presentar aquesta desfilada tan especial.
Posteriorment, les màximes representants de les Falles 2023 i les seues respectives Corts d’Honor, van visitar l’Espai Indumentària Valenciana, la fira referent del sector en la Comunitat, en Feria Valencia. En aquest espai van participar prop de 40 signatures d’Indumentària, orfebreria, calçat, cancans i sinagües, mitjanes, merceria, pañoletas, mantillas i complements, que han mostrat un espectacular aparador de tot el relacionat amb l’artesania tradicional i cultura. “Han sigut capaços de portar el cor de les seues botigues a Fira València”, assegura Alicia Gimeno, directora del certamen.
Una desfilada amb tendències i una sorpresa
La desfilada va ser totalment multitudinari i va penjar el cartell de complet. Valencians i valencianes van poder presenciar les últimes novetats de les marques participants, que van mostrar preciosos vestrajes regionals tidos, sabates, bruses i mantons fets de diferents teixits amb varietat de colors. Aigües de març, Alan Indumentaria, Álvaro Moliner, Amparo Gálvez, Arturo Torremocha Indumentària, Bruses Coco-Llis, Entrecosturas & N’bri, El Vestidor Faller, Empar del Remei, I.lusions Indumentària, Rosegue Tèxtil i Trinidad Meléndez.
La sorpresa de la passarel·la ha arribat de la mà de la marca Mavimar, ja que va comptar amb una model molt especial: Nerea López Fallera Major Infantil de València 2022.
L’Espai Indumentària Valenciana compta amb el suport del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana i al Centre d’Artesania.

Desplaça cap amunt