El raper Hoke farà vibrar DreamHack València al costat de Banús i Louis Amoeba

● L’artista valencià, convertit en un fenomen de la música rap en internet, oferirà un concert el divendres 9 de desembre en Dreamhack València
● El nou àlbum “BBO” d’Hoke i Louis Amoeba ha aconseguit ser un dels discos més escoltats de l’any, arribant a esgotar les entrades de tots els concerts del seu gira

València, 23 de novembre de 2022. – El raper Hoke oferirà un concert de la mà de Banús i Louis Amoeba en la jornada del divendres 9 de desembre en DreamHack València, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya, que tindrà lloc en Feria Valencia entre els dies 9 i 11 de desembre.

El mes de setembre passat, el raper Hoke i el productor Louis Amoeba van aconseguir sacsejar el panorama musical espanyol amb la presentació de l’àlbum “BBO”. Ràpidament aquest es va convertir en el número 4 dels discos més venuts a Espanya, aconseguint en 24 hores un total de 855.629 reproduccions en Spotify. De fet, l’èxit deslligat pels dos valencians ha sigut tal que han aconseguit esgotar les entrades en tots els seus concerts, arribant fins i tot a haver de convocar un total de 4 dates diferents en ciutats com Madrid.

D’una duració de 26 minuts i amb 11 cançons a la seua esquena, l’àlbum ha enlluernat al públic i la crítica gràcies a la producció de Louis Amoeba i les rimes d’Hoke. Aquestes virtuts es funden entre si donant lloc a un nou so que s’inspira en el rap més clàssic, però que s’entremescla també amb músiques de hui com són el drill o el trap. A més, el disc està replet de col·laboracions amb alguns dels noms més destacats del rap espanyol. Entre ells; Banús, que actuarà també en DreamHack València, però també Ergo Pro, Ill Pekeño o Cruz Cafuné.
DreamHack continua amb la seua aposta per la cultura juvenil en diferents camps, incloent-hi la música. El freestyle és des de fa anys una part més del festival, comptant des de fa diverses edicions amb la col·laboració d’Urban Roosters, amb els quals ha treballat per a oferir el millor contingut de rap en aquests esdeveniments, aportant no sols el valor afegit de la competició de freestyle de més alt nivell, sinó també accions noves que el públic gaudeix i vol repetir any rere any.
Per a Javier Carrión, Director de DreamHack València 2022: “El món gaming és capaç de traspassar fronteres, però també de fondre’s amb altres universos i experiències que van més enllà del joc, incloent a tota la cultura juvenil. Exemple d’això és l’interés que el públic de DreamHack ha mostrat sempre per la resta de les activitats que proposem, on la música o els influencers són protagonistes. Per això, que un artista de la talla d’Hoke puga estar en DreamHack al costat de Banús i Louis Amoeba convertirà aquesta edició de luxe en un esdeveniment inoblidable”.

Després de més de 10 anys de celebració, DreamHack València s’ha convertit en el major esdeveniment sobre esports electrònics que es duu a terme a Espanya. El festival albergarà de nou la destacada zona LAN i acollirà algunes de les competicions professionals més importants del món com les ESL Masters, el Wild Circuit, les Snapdragon Pro Sèries, així com les finals d’Esports City League de títols com CS:GO, Rocket League, Clash Royale i Fortnite.

Al seu torn, l’esdeveniment inclou tot tipus d’activitats per als amants dels videojocs i la tecnologia: concerts com el que oferirà Hoke al costat de Louis Amoeba i Banús, meet&greets amb influencers i jugadors professionals, botigues de marxandatge, foodtrucks, concursos, sortejos i premis exclusius.

Sobre DreamHack
DreamHack és una experiència immersiva en l’estil de vida gamer on la comunitat cobra vida. Cada any, milions d’aficionats segueixen les emissions de DreamHack, i els caps de setmana del festival, que dura les 24 hores del dia, ofereixen tot el relacionat amb el gaming sota un mateix sostre. Els assistents gaudeixen de tornejos d’esports professionals, tornejos de jocs amateur i veterans, la famosa festa LAN “porta el teu propi ordinador” (BYOC), el campionat de cosplay, conferències, art, activitats, exposicions, projeccions, música en directe i molt més. La marca DreamHack forma part d’ESL Gaming, l’empresa líder mundial en esports electrònics.

ESL Gaming forma part de la plataforma líder a nivell mundial de gaming competitiu, ESL FACEIT Group. Més informació en https://dreamhack.es/ i https://about.eslgaming.com/

Scroll to Top