Més d’un milió de dòlars en joc en els tornejos professionals d’esports de DreamHack València

● L’ESL Màsters de CS:GO i el WhiteBIT Community Clash són dos de les grans competicions professionals que podran veure’s durant el festival
● L’esdeveniment acollirà també les finals de les Snapdragon Pro Sèries, del Wild Circuit: Game Changers i dels tornejos de l’Esports City League de Counter Strike, Rocket League, Clash Royale, Fortnite o Gran Turisme

València, 24 de novembre de 2022. – Entre els dies 9 i 11 de desembre se celebrarà en Fira València l’edició hivernal de DreamHack València, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya. Enguany, el festival albergarà algunes de les millors competicions d’esports, on els millors equips i jugadors internacionals es veuran les cares. En concret, l’edició de DreamHack d’enguany comptarà amb la celebració del WhiteBIT Community Clash by FACEIT i l’ESL Màsters de CS:GO, a més de les finals de les Snapdragon Pro Sèries i del Wild Circuit: Game Changers. Al costat d’ells, se celebraran també les finals de l’Esports City League de títols com Counter Strike, Rocket League, Clash Royale, Fortnite o Gran Turisme. En total, en DreamHack València es repartiran més d’un milió de dòlars en premis als guanyadors d’aquestes competicions d’esports.

Durant aquesta edició de DreamHack València tindran lloc les finals en viu del WhiteBIT Community Clash by FACEIT, el major esdeveniment de matchmarking de CS:GO. La competició, que reuneix jugadors europeus i sud-americans, es compon de més de 60 clans creats per streamers i comunitats, els quals competeixen a través dels lobbies de clans de FACEIT per a acumular punts i avançar de fases. Només els 25 millors podran classificar-se per a la segona ronda en una fase de selecció, en la qual es mesuraran per a ser un dels 8 clans que passaran a la final. D’ells, els dos millors clans de cada regió podran enviar als seus millors jugadors a la final presencial de DreamHack, en la qual lluitaran per un milió de dòlars en la criptomoneda Tether (USDT), convertint-lo en el torneig amb el major premi mai vist a Espanya.

A més, l’escena espanyola i portuguesa de CS:GO tornarà a participar en DreamHack València, on els grans equips de Counter Strike es disputaran la victòria en la gran final de l’ESL Màster 12. Els equips que queden finalistes d’aquest torneig es jugaran el passe a l’EPL Conference Season 17, la lliga professional europea de CS:GO. L’ESL Màster és la major competició nacional de Counter Strike i, en els últims anys, s’ha convertit en el campionat de referència per als equips que volen optar als primers llocs de l’escena internacional de CS:GO.

D’altra banda, durant el cap de setmana també es jugaran les finals de la segona temporada de les Snapdragon Pro Sèries Mobile Challenge, la major competició d’esports mòbils multigènere del món. El festival reunirà els millors jugadors de League of Legends: Wild Rift tant d’Europa com del Nord d’Àfrica, així com als equips de Brawl Stars d’Europa, Orient Mitjà i el Nord d’Àfrica (MENA). Serà el dissabte 10 de desembre quan tinguen lloc les finals de League of Legends: Wild Rift, en les quals els equips es batran per un premi de 30.000 dòlars. D’altra banda, ja el diumenge dia 11 es jugaran les finals de Brawl Stars Europa i MENA, on es disputarà el títol de les Snapdragon Pro Sèries Mobile Challenge, premiat amb 38.000 dòlars.

Per a Javier Carrión, Director de DreamHack València 2022: “Que les finals de tornejos tan importants vagen a tindre lloc en DreamHack València situa al festival en la primera línia mundial dels esports. D’aquesta manera, el festival es converteix en el marc perfecte perquè els amants dels videojocs puguen veure en viu i gaudir dels equips i jugadors professionals més destacats tant a nivell nacional com internacional”.

A més de les competicions professionals, en DreamHack València es disputaran les finals de l’Esports City League, la primera lliga amateur d’esports entre ciutats, de títols com Counter Strike, Rocket League, Clash Royale, Fortnite o Gran Turisme. D’altra banda, durant DreamHack València també es duran a terme concerts com el que oferirà Hoke al costat de Louis Amoeba i Banús, i hi haurà meet&greets amb influencers i jugadors professionals, sortejos i premis exclusius.

Sobre DreamHack
DreamHack és una experiència immersiva en l’estil de vida gamer on la comunitat cobra vida. Cada any, milions d’aficionats segueixen les emissions de DreamHack, i els caps de setmana del festival, que dura les 24 hores del dia, ofereixen tot el relacionat amb el gaming sota un mateix sostre. Els assistents gaudeixen de tornejos d’esports professionals, tornejos de jocs amateur i veterans, la famosa festa LAN “porta el teu propi ordinador” (BYOC), el campionat de cosplay, conferències, art, activitats, exposicions, projeccions, música en directe i molt més. La marca DreamHack forma part d’ESL Gaming, l’empresa líder mundial en esports electrònics.

ESL Gaming forma part de la plataforma líder a nivell mundial de gaming competitiu, ESL FACEIT Group. Més informació en https://dreamhack.es/ i https://about.eslgaming.com/

Desplaça cap amunt