El nou espai d’innovació ‘KM0’ d’Espai Cuina SICI desperta l’interés del sector

Espai Cuina SICI va presentar la seua nova àrea ‘Kitchen Materials Options – KM0’ en la recent Assemblea General de l’associació AMC, coorganitzadora de la fira al costat de Fira València.

El reconegut dissenyador José Manuel Ferrero – Estudi{H}ac serà l’encarregat d’ambientar un espai exclusiu i que serà punt de trobada de proveïdors i exposició de tendències, materials i components per al mobiliari i equipament de cuina.

València, 3 juny 2022.- Espai Cuina SICI 2022 accelera des del seu particular ‘KM0’. El certamen especialitzat en moble i equipament per a la cuina, que celebrarà la seua pròxima edició del 20 al 23 de setembre en Fira València i al costat de Fira Hàbitat València i Home Tèxtils Premium by Textilhogar, ha presentat oficialment el seu projecte ‘estrela’ per a aquesta cita de 2022: el nou espai d’innovació i tendències en materials ‘Kitchem Materials Options – KM0’. I ho ha fet en el marc de la celebració a la fi del passat mes de maig a Madrid de l’Assemblea General de l’associació AMC, coorganitzadora d’Espai Cuina SICI al costat de la pròpia Fira València.

En aquesta posada en escena, l’equip tècnic d’Espai Cuina SICI, encapçalat pel seu director Miguel Bixquert, va avançar alguns dels detalls de la iniciativa ‘KM0’, un nou espai de tendències i innovació ideat entorn dels millors proveïdors de materials i tecnologia per a la indústria del moble i equipament de cuina.

Es tracta d’una àrea exclusiva en el qual es donarà cabuda a un número molt limitat d’empreses proveïdores -preferentment procedents de l’última i reeixida edició de FIMMA + Maderalia- en un espai en el qual mostrar les seues últimes innovacions i avanços tecnològics, així com participar en el cicle de conferències i presentacions que es desenvoluparà en la mateixa àrea ‘KM0’.

Amb el disseny de José Manuel Ferrero

Aquest espai, ideat -com el seu propi nom indica- com el ‘quilòmetre 0’ del sector del moble de cuina, comptarà amb l’atractiu d’estar dissenyat per un dels creatius del moment, el dissenyador José Manuel Ferrero i el seu equip d’Estudi{H}ac, que recentment ha collit un sonor triomf amb la seua instal·lació Tailor{H}otel de FIMMA + Maderalia,

Ferrero ha ideat un espai fluid en el qual el visitant realitzarà un recorregut a mig camí entre futurista i trencador entorn de les innovacions i nous materials i solucions que marcaran el futur més immediat del sector de la cuina, un dels més dinàmics dels que conformen l’hàbitat. Aquest recorregut confluirà en una espècie de ‘agora’ on es desenvoluparan diverses xarrades i conferències entorn de l’actualitat del sector.

Augmenta l’atractiu d’Espai Cuina SICI

En la presentació, es va constatar l’interés del sector i de moltes empreses proveïdores del mateix que ja han reservat el seu espai en ‘KM0’ i que auguren un rotund èxit d’aquesta nova zona d’Espai Cuina SICI. La fira, en aquest sentit, torna aquest setembre a l’aparador dels principals esdeveniments mundials del sector amb un gran enorme poder de convocatòria, multiplicat per la confluència al costat de Fira Hàbitat València i la cita tèxtil Home Tèxtils Premium by Textilhogar.

Junts, els tres esdeveniments conformaran una macroconvocatòria amb un alt component internacional i de prestigi que molt probablement superarà el miler d’expositors de manera conjunta i s’acostarà als 100.000 metres quadrats de superfície expositiva, amb nou pavellons previstos d’ocupació.

L’oportunitat de la València World Design Capital 2022

A més, l’atractiu de la celebració aquest any d’Espai Cuina SICI es veu incrementat per la celebració de la València World Design Capital 2022 (VWDC22), que farà coincidir el punt culminant de les seues celebracions precisament en la setmana de celebració de la fira. Precisament, Espai Cuina SICI i la pròpia VWDC22 estan ultimant la posada en marxa d’un ambiciós projecte per a mostrar en una exposició la cuina del futur.

Desplaça cap amunt