El Comité de FIMMA prepara la pròxima edició de FIMMA – Maderalia 2022

El sector de maquinària i tecnologia reivindicarà en la cita de març el seu paper clau en el bon moment que està vivint el sector de la reforma i construcció

València, 9 de desembre 2021.- El Comité Organitzador del certamen de maquinària i tecnologia FIMMA, una dels segments integrants de la biennal FIMMA-Maderalia, van mantindre dijous passat 2 de desembre una reunió de treball en Fira València per a avançar en la preparació de la pròxima edició de FIMMA – Maderalia, que se celebrarà del 29 de març a l’1 d’abril en Fira València.

Es tracta de la primera reunió presencial del Comité Organitzador que es realitza des de 2020 després que la pandèmia obligara a realitzar aquest tipus de trobades de manera telemàtica. En el Comité de hui s’han avançat alguns de les grans eixos sobre els quals pivotarà la pròxima cita de FIMMA – Maderalia en la qual es constatarà el bon moment del sector. El Comité de FIMMA està presidit per Santiago Riera (Rierge) i conformat per Roberto de Cecilio (Comercial Cecilio), *Canzio *Constanti (Biesse Ibèrica), Marc Farrarons (Eines *Preziss), Ricardo García (Bar-Gar), José Luis Giménez (Barberán), *Throsten *Linke i Carles Tort (Homag España Maquinària) i José Sáez (Maquinària *Disber).

Digitalització, reindustralización i formació, les claus de FIMMA – *Maderalia 2022

Els empresaris participants en el Comité han constatat el bon moment del sector i la necessitat de certàmens com FIMMA – *Maderalia no sols perquè els principals actors sectorials es retroben de manera presencial sinó perquè en l’àmbit de la fira s’avance en aquells aspectes que més interessen actualment al sector, com la digitalització d’aquest, la proposta de noves innovacions, la necessitat d’aprofundir en la formació i cerca de talent per a les empreses del sector, el procés de reindustrialització en el qual està immersa la indústria després de la crisi global o el fort compromís mediambiental i sostenible del sector.

“Les fires són necessàries i hi ha ganes de FIMMA – Maderalia”, va puntualitzar Thorsten Linke, qui va explicar els problemes que es troben actualment les empreses per a incorporar personal qualificat. A més, *FIMMA – *Maderalia, segons es va constatar en el Comité, apostarà per transmetre a la societat la importància que ha tingut un sector “clau” durant la pandèmia ja que ha sigut una baula clau en la cadena de producció que ha permés proveir a les llars de l’equipament per a la llar i les reformes que s’han disparat motivat per la pròpia pandèmia. “Hem sigut part fonamental en la solucions per a la felicitat de les llars”, va recalcar Marc Farrarons.

Scroll to Top