Balanç positiu de la cita de 2021 de la Fira de l’Automòbil de València

El saló de Fira València tanca aquesta vesprada les seues portes amb bones sensacions i una estimació de vendes que supera les 2000 unitats venudes durant els quatre dies de certamen, un 55% de vehicle nou i un 45% d’ocasió. “La Fira ha complit en presentar enguany una oferta atractiva per als compradors, tant en elèctric com en dièsel i gasolina”, ha apuntat el president del certamen, Enrique Tomás.

València, 6 desembre 2021.- La *vigésimotercera edició de la Fira de l’Automòbil de València tanca aquesta vesprada les seues portes en Fira València després de quatre dies en què el certamen “ha complit amb els seus objectius”, segons assegura el president del saló, Enrique Tomás, i ha aconseguit un volum de vendes que segons les primeres estimacions dels propis expositors havia superat les 2000 unitats venudes, a falta encara de comptabilitzar els registres de la vesprada i les operacions post-fira que es tanquen en els dies posteriors al certamen. En aquest sentit, el balanç és positiu ja que “el certamen s’ha celebrat en un entorn complex amb l’actual a causa de la situació del mercat de l’automoció i encara amb les lògiques incerteses derivades de la situació de pandèmia”, apunta Tomás, que, malgrat això, ha assenyalat que “s’ha demostrat la utilitat d’un certamen com el Fira de l’Automòbil, necessari per al sector i molt demandat pel públic valencià, que ha agraït retrobar-se amb aquest cita tradicional en el Pont de Desembre després de no poder celebrar la cita de 2020 a causa de la pròpia pandèmia”.

La Fira de l’Automòbil de València ha presentat una oferta molt atractiva, més enllà dels ajustos d’estoc d’algunes marques, amb un aparador en el qual el públic comprador ha pogut triar entre els 3.500 vehicles exposats, tant nou com d’ocasió, *seminuevos i quilòmetre zero i en les variants elèctrica, híbrida, dièsel o gasolina. En aquest sentit, els expositors han detectat el creixent interés per les novetats presentades per les marques en motoritzacions elèctriques encara que també han constatat la fortalesa que continua existint en el mercat en les motoritzacions clàssiques de dièsel i gasolina, especialment en el mercat de vehicle d’ocasió, on els terminis de lliurament són molt més ajustats que en el cas dels vehicles nous. De fet, un 55% de les vendes en l’edició d’enguany han sigut de vehicle nou mentre que un 45% en vehicle d’ocasió. La Fira de l’Automòbil, en aquest sentit, “ha sigut un fidel reflex del mercat, amb interés per part del comprador i una potent oferta per part de les marques”, ha assenyalat el president del saló.

Una de les notícies més positives de l’actual edició de la Fira de l’Automòbil de València ha sigut la consolidació per als aficionats valencians d’un certamen propi de vehicles clàssics i de col·lecció, com la València Motor *Classic, que s’ha celebrat per primera vegada durant aquest cap de setmana en Fira València i al costat del saló de l’automòbil i que ha rebut l’aplaudiment generalitzat dels aficionats a aquesta mena de col·leccionisme.

Desplaça cap amunt