Ecofira torna a Fira València de l’5 a el 7 d’octubre amb els principals operadors mediambientals i de gestió de residus

La cita tindrà lloc en un format 100% presencial i al costat de el veterà certamen de planta i flor Iberflora, en una nova convocatòria al voltant de el sector verd i les solucions mediambientals.

Ecofira comptarà amb una forta presència institucional de la mà de la Conselleria d’Agricultura i les empreses públiques dels consistoris de València i Castelló així com el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

València, 13 set 2021.- Torna Ecofira. Després que el 2019 la cita mediambiental celebrés la seva última edició i després d’un llarg exercici d’aturada obligat per la pandèmia, el proper 5 d’octubre obrirà les portes en Fira València una nova edició d’Ecofira. La Fira Internacional de les Solucions Mediambientals i de l’Energia celebrarà la seva divuitena edició en un format 100% presencial i en un espai segur enfront de l’Covid – 19 com el de Fira València.

A més, la cita mediambiental repetirà convocatòria costat de la fira de planta, flor, paisatgisme, tecnologia i Bricojardí Iberflora, que enguany celebrarà amb magnificència el seu 50 aniversari. Serà la segona edició en què les dues convocatòries es celebrin conjuntament i de forma consecutiva per a conformar un gran esdeveniment al voltant de el sector verd amb un alt poder de convocatòria entre els sectors professionals.

Ecofira: l’esperat retrobament sectorial

Després d’un any sense fires presencials, Ecofira prepara un gran retrobament sectorial al voltant de les últimes innovacions en gestió de residus, ‘smart cities’, i equipament urbà. En aquest sentit, són nombroses les empreses de el sector que s’han sumat com a expositors d’Ecofira, entre les que destaquen les entitats líders en la gestió i tractament de residus així com les firmes de serveis i productes mediambientals.

Ecofira, a més, compta amb un ferm suport institucional, amb la presència activa al certamen d’entitats com la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, així com diferents entitats públiques de gestió de residus com el EMTRE de l’Ajuntament de València o RECIPLASA de l’consistori de Castelló. A més, Ecofira també aposta pel apropar el món municipal totes les innovacions i novetats al voltant de la ‘smart city’ de la mà de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

L’objectiu és cobrir des de diferents vies les necessitats d’un sector com el de la gestió sostenible de municipis i ciutats que en aquest atípic 2020 amb prou feines han tingut convocatòries per actualitzar els seus coneixements i estar plenament a el dia de les diferents innovacions aparegudes en el mercat a través dels principals operadors de el sector.

Entrades ja disponibles

Els professionals de el sector mediambiental així com els responsables i tècnics municipals poden ja descarregar-se de forma gratuïta la seva entrada per a la propera edició d’Ecofira. Tan sols han de registrar-se en aquest enllaç i rebran un pdf amb codi QR per accedir de manera directa a l’exposició. Cal recordar que amb l’entrada a Ecofira, el visitant també tindrà accés als diferents pavellons on s’ubica l’oferta d’Iberflora.

  • info

http://ecofira.feriavalencia.com/

Desplaça cap amunt