Diversió sobre quatre rodes aquest cap de setmana en Fira València

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió complementa la seua oferta de més de 2000 cotxes a la venda amb una àmplia oferta d’activitats, exposicions i acobracias sobre quatre rodes en el seu Pavelló de ‘Motorshow’

València, 7 maig 2022.- La decimoncuarta edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió continua amb les portes obertes aquest cap de setmana en Fira València amb una oferta més enllà de l’estrictament comercial. Així, als més de 2000 vehicles a la venda amb ofertes entorn dels 10.000 euros i l’exposició de 32 marques oficials i 38 expositors directes se suma enguany l’esperat Pavelló d’Activitats ‘Motorshow’ que, després de dos anys d’absència per la pandèmia, torna a Fira València per a fer les delícies de les famílies que estan visitant aquest cap de setmana el certamen.

El ‘Motorshow’, en aquest sentit, és el complement idoni per als compradors que aquests dies acudeixen a Fira València ja que al costat de l’oferta comercial també poden gaudir amb tota la família amb el variat programa d’activitats, que van des de la primera edició del ‘Old School Tuning Xou 2022’, en esdeveniment entorn del tunning fins a exposicions, circuits tipus ‘Scalextric’ o exhibicions d’acrobàcies sobre rodes –‘stunt’- tant de moto com cotxe o quad en un circuit especial habilitat en el pavelló. Un DJ amenitza tots els dies el pavelló, que a més també compta amb una mostra del millor d’àudio, so, imatge i pneumàtics del mercat, una zona de grafitis, demostracions de com vinilar el cotxe, exposicions de maquetes i circuits de ràdio control.

No són les úniques activitats de les quals poden gaudir els aficionats. Una àmplia zona de restauració i ‘food trucks’ els permet reposar forces de la seua visita a Fira València així com gaudir de les exposicions de vehicles clàssics com les que prepara el club Seat 600 i 850 Citroneros València o també la ja clàssica exposició de pintures amb temàtica d’automoció del reconegut artista plàstic José María Villafuerte.

Entrades a la venda

Les entrades es poden adquirir ja a través de la pàgina web oficial de la fira amb un preu especial de tres euros, que suposa un descompte de dos euros sobre la compra en taquilla. El certamen romandrà obert fins demà a les 20.00

Desplaça cap amunt